Zoekfilter

Merk

Superfoods

Superfoods zijn de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen uit de natuur op aarde. Het zijn de meest rijke vruchten, zaden, groente, algen, grassen en bloemen verzameld van over de hele wereld. Al eeuwen worden ze gebruikt door inheemse volkeren. 

Superfoods voldoen meer dan ruim aan je behoefte in eiwitten, vitaminen, mineralen en esse...

Superfoods zijn de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen uit de natuur op aarde. Het zijn de meest rijke vruchten, zaden, groente, algen, grassen en bloemen verzameld van over de hele wereld. Al eeuwen worden ze gebruikt door inheemse volkeren. 

Superfoods voldoen meer dan ruim aan je behoefte in eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële vetten. Ze worden als geen ander door het lichaam opgenomen omdat ze puur natuur zijn. Je lichaam is er voor gemaakt!

Traditionele groente en fruit zijn gezond, maar superfoods zijn super gezond. Wat dacht je bijvoorbeeld van de camu camu bes die 30 keer meer vitamine C bevat dan sinaasappels!

Superfoods worden vaak al eeuwen door inheemse volkeren gebruikt. Vaak weten medicijnmannen ze als geen ander toe te passen op allerlei kwalen.

Superfoods kopen online sinds deze eeuw in Nederland

Waarom ontdekken wij dan nu pas deze super rijke voedselbronnen en waarom kunnen wij niet al 100 jaar in Nederland superfoods kopen?

Het antwoord is simpel. Pas sinds enkele tientallen jaren zijn we in staat om superfoods op een goede manier te verwerken en te verschepen.

Door het drogen en (soms) verpulveren tot poeder blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden. Hierdoor zijn de superfoods langer houdbaar. Vaak meer dan een jaar.

Superfoods zijn verkrijgbaar als gedroogd fruit, zaden, poeder en olie.

Onze superfoods zijn afkomstig uit onder andere Peru, Nieuw-Zeeland en Canada. Kies voor een superfood in de vorm van gedroogd fruit, poeders, zaden of olie. 100% natuurlijk of biologisch, zonder toevoegingen.

Afgelopen tijd zijn superfoods steeds populairder geworden. Puur&Fit was één van de eerste online verkooppunten in Nederland, wij staan voor betrouwbare en 100% pure superfood online kopen.

Superfoods kopen en bestellen bij Puur&Fit betekent gaan voor de hoogste biologische kwaliteit. Wij zijn biologisch gecertificeerd door bio controle organisatie SKAL.

Gebruik van superfoods

Algemeen gezegd kun je superfoods onderscheiden in vier verschillende reden voor gebruik:

 • Ter ondersteuning van de algehele gezondheid
 • Voor het ontgiften van je lichaam
 • Ter ondersteuning tijdens het Afvallen
 • Lekker gezond genieten

Hieronder bespreken we kort welke superfoods je het beste kunt kiezen per wijze van gebruik.

Algehele gezondheid

Superfoods die je goed kunt gebruiken ter ondersteuning van je algehele gezondheid zijn: Tarwegras poeder, Chlorella, Spirulina en Bijenpollen. Zij bevatten veel van de belangrijkste vitaminen en mineralen in het lichaam.

Ontgiften met superfoods

Ontgiften of detoxen is je lichaam reinigen van afvalstoffen en giftstoffen waar we dagelijks aan worden blootgesteld. Het is de manier om meer energie te krijgen, kans op ziektes te verminderen en gewicht te verliezen.

Eigenlijk is het afvoeren van afvalstoffen een van de hoofdtaken van het lichaam. Tijdens het ontgiften wordt het natuurlijke proces van de reiniging gestimuleerd.

Ontgiften kan een heftige reactie in het lichaam teweeg brengen. Het gaat soms gepaard met hoofdpijn en een licht grieperig gevoel. Dit is niets om je zorgen over te maken. Het geeft aan dat het ontgiftingsproces in gang is gezet door het lichaam.

Ontgiften met Supergreens

Superfoods in de categorie supergreens bevatten grote hoeveelheden chlorofyl. Dit is het natuurlijke pigment dat zorgt voor groene kleuren in de natuur. Chlorofyl helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.

De algen Chlorella en Spirulina bevatten veel chlorofyl. Deze kun je nuttigen als tabletten met een beetje water of als poeder. Ook tarwegras en gerstegras zijn rijkelijk voorzien van chlorofyl.

Van Chlorella en Spirulina neem je dagelijks 1 – 5 gram. Bouw dit langzaam op. Eén van beide grassen kun je prima naast de algen gebruiken. Neem hiervoor 1 – 2 theelepels per dag. Tarwe- en Gerstegras bevatten ongeveer dezelfde voedingstoffen. Het verschil zit vooral in de smaak. Tarwegras is iets zoeter dan Gerstegras.

Ontgiften en essentiële vetzuren

De lever is het belangrijkste orgaan tijdens het ontgiften. De juiste hoeveelheid essentiële vetten heeft een herstellende werking op de celwanden van de lever. Bovendien helpt het ontstekingen tegengaan.

De perfecte bron van essentiële vetten is Bio Hennepolie. De olie is koudgeperst uit hennepzaad en bevat de essentiële vetten omega 3 en omega 6 in ideale verhouding. Dit is belangrijk omdat alleen in juiste verhouding deze essentiële vetzuren een goede werking hebben op je lichaam.

Neem dagelijks 2 eetlepels hennepolie.

Ook goji bessen kunnen ondersteund werken tijdens het ontgiften. De bessen worden al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunst en bevatten eigenschappen om schadelijke stoffen uit voeding af te weren. Elke dag een handje goji bessen is perfect!

Ontgiften en antioxidanten

Vrije radicalen komen van buitenaf in je lichaam . Denk hierbij aan sigarettenrook, bespoten groente en fruit, maar ook alcohol en luchtvervuiling.

Voor de afbraak van deze vrije radicalen in je lichaam zijn antioxidanten nodig.

De superfoods Acai bessen en Rauwe cacao staan bekend om hun enorme hoge waarde aan antioxidanten. Onmisbaar voor het ontgiften!

1 of 2 theelepels acai bessen poeder is perfect en lekker in een bakje yoghurt. Rauwe cacao kun je los eten als cacao nibs. Maar ook als poeder in een smoothie of rauwe chocolade reep.

Een goede algemene gezondheid heeft direct een positief effect op de huid. Superfoods die zijn beschreven in de vorige hoofdstukken over afslanken en ontgiften zijn ook te gebruiken ook voor een gezondere huid. Zie dit als de interne verzorging van je huid.

Er zijn ook superfood oliën die je uitstekend extern kunt gebruiken. Te weten: Hennepolie en kokosolie.

Hennepolie

Bio Hennepolie is uitstekend op de huid te smeren. Omdat het vetzuurspectrum gelijk is aan die van de mens, trekt het op een fantastische manier in je huid. Het werkt verzachtend, gladmakend en celvernieuwend. Hierdoor is het ook een heerlijk luxe massageolie.

De olie is uitermate geschikt voor een droge, vette of ruwe huid. Ook acné en een ontstoken huid hebben baat bij Hennepolie.

Huidklachten zoals psoriasis en eczeem kunnen verminderen bij het gebruik van Hennepolie. Mensen ervaren verbetering bij zowel het smeren als de inname van de olie.

Kokosolie

Virgin, biologische kokosolie smeren is bijzonder goed doordat het vetlaagje van de olie licht zuurvormend is op je huid. Hierdoor is kokosolie uitstekend te gebruiken als crème voor handen en voeten, lippenbalsem of als bodylotion.

Kokosolie heeft een ontstekingsremmende werking. Hierdoor is zij, net als hennepolie, geschikt om te gebruiken tegen huidproblemen als psoriasis en eczeem. Het is zelfs in je haar te smeren. Goed tegen roos!

Om kokosolie beter te kunnen smeren kun je het even licht vloeibaar maken. Laat het bijvoorbeeld even een middagje op de verwarming staan.

Ook als massageolie doet kokos haar werk. Om niet teveel last te hebben van de kokosgeur kun je kokosolie mengen met een willekeurige etherische olie.

Superfood en afvallen

Zorg voor voldoende voedingsstoffen

Afvallen is niet per definitie 'minder eten meer bewegen'. Om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden is het belangrijk dat je een goede basis hebt. Een tekort aan vitamines, mineralen, eiwitten of essentiële vetten kan leiden tot ‘trek op de verkeerde momenten’. Superfoods helpen je lichaam aan deze voedingstoffen.

  

Een goede bron van je dagelijkse vitaminen is Tarwegras. Eén glas tarwegrassap staat gelijk aan een kilo verse groente en fruit. Je maakt tarwegrassap heel simpel met een glas water en een theelepel tarwegras poeder.

Ook Chlorella, Spirulina en Bijenpollen staan bekend om hun enorme aanbod aan vitaminen en mineralen. Deze superfoods staan vaak ook aan de basis van een superfood dieet.

Acai bessen en Chia zaden zijn superfoods die bekend staan om hun enorme hoeveelheid vezels. Deze zorgen voor een verzadigd gevoel, minder trek dus! Acai bessen hebben bovendien een natuurlijk simulerend effect op het verbranden van vet.

Een verstoorde balans tussen essentiële vetzuren kan ook nadelige gevolgen hebben voor je lichaamsgewicht. Bio Hennepolie bevat omega 3 en omega 6 in de enige juiste verhouding tot elkaar. Elke dag een eetlepel zorgt voor een lichaam in balans.

Eet gezonde snacks

Hoe gezond je levensstijl ook is, het blijft lekker om ’s avonds op de bank een lekkere snack bij de hand te hebben. Iedereen weet hoe slecht het is om veel chips en andere hapjes te eten. Maar het is zo lekker!

Wat als je weet dat er een gezond alternatief is? Vaak nog lekkerder ook! Gedroogd fruit in de categorie superfood is de oplossing. Heerlijke vruchten met super veel gezonde voedingstoffen. Na het snacken geen vervelend vol gevoel, maar meer energie!

Heerlijke zoete alternatieven zijn goji bessen en moerbeien. Inca bessen zijn ook lekker en hebben een bijzondere smaak in een combinatie van zoet en zuur.

Gebruik superfoods als gezonde vervanger van ongezonde producten

Superfoods zijn een perfecte vervanger voor dagelijkse producten bij jou in huis. Wat dacht je van super gezonde varianten voor zout, suiker en boter?

Traditioneel tafelzout wordt door bijna iedere Nederlander gebruikt. Weet je dat hier veel schadelijke chemicaliën in voorkomen? Door verhitting is de chemische compositie van het zout veranderd. De goede nutriënten die van nature aanwezig zijn in zout vergaan door het chemische zuiveringsproces.

Een goed alternatief is Himalayazout. Dit is ongeraffineeren bevat ruim 84 goede nutriënten.

Suiker is slecht voor je lichaam omdat het direct in je bloed wordt opgenomen. Dit verklaart de korte energieboost na het eten van suiker, maar vooral ook de daarop volgende dip. Omdat je alvleesklier te druk is met het suiker uit je bloed halen, worden vetcellen niet goed verbrand.

Goede vervangers voor suiker uit de supermarkt zijn natuurlijke zoetstoffen zoals Groene Steviablad poeder, Lucuma poeder en Yacon poeder. Zij kunnen een heerlijke zoete smaak geven aan bijvoorbeeld een smoothie.

Natuurlijke zoetstof is niet bewerkt en bevat daardoor nog al haar gezonde voedingstoffen.

Door de pure samenstelling zijn deze zoetstoffen soms een stuk zoeter dan suiker. Proef vooraf altijd even goed om te voorkomen dat je teveel zoetstof gebruikt.

Bakken en braden in de pan doen veel mensen met plantaardige oliën of boter. De transvetten die ontstaan na verhitting van deze producten zijn ontzettend slecht voor hart- en bloedvaten.

De best denkbare vervanger is virgin biologische kokosolie. Deze olie is koudgeperst uit het vruchtvlees van de kokosnoot. Kokosolie heeft de bijzondere eigenschap niet te ‘beschadigen’ bij hoge temperaturen. Bovendien bevat het veel minder calorieën dan andere vetten.

Je kunt uitstekend bakken en braden met kokosolie. Het geeft je gerechten ook nog eens een licht natuurlijke kokossmaak. Heerlijk!

Het is zelfs mogelijk om te frituren in kokosolie!

Zorg tijdens afvallen met superfoods voor voldoende micro nutriënten

Als je bezig bent met afvallen of een dieet is er een grote kans dat je let op de zogenaamde macro nutriënten: koolhydraten, eiwit en vet. Als je minder gaat eten, ligt een tekort aan micro nutriënten op de loer: vitamines, mineralen, sporenelementen en vetzuren zijn hier belangrijke voorbeelden van. 

Tijdens het afvallen is er een groter risico op een tekort aan vitaminen, mineralen, eiwitten of essentiële vetten. Superfoods met een hoge waarde aan deze voedingstoffen kun je ondersteunen tijdens het afvallen. Zoals Tarwegras voor de vitaminen en mineralen, Bio hennepolie voor de vetzuren en een eiwitshake voor de eiwitten.

Gezond genieten met superfoods

Superfoods zoals goji bessen en moerbeien zijn niet alleen erg lekker maar ook nog eens bijzonder rijk aan vitaminen en mineralen. Ontdek nog meer heerlijke gedroogde besjes in de categorie superfruit.

Tot slot kunnen we natuurlijk rauwe cacao niet onbesproken laten. Boordevol antioxidanten en de basis voor heerlijke zelf te maken rauwe chocolade.

Natuurlijk zijn er nog veel meer superfoods, kijk maar eens rustig rond in onze webshop. Heb je vragen over superfoods kopen online stuur dan een mail naar info@puurenfit.nl. Wij helpen je graag!

Meer


Toont 41 - 80 van de 131 items
 • € 3,90 Op voorraad
  Merk: Taka Turmeric
  Inhoud: Opties

  € 3,90
 • € 3,90 Op voorraad
  Merk: Taka Turmeric
  Inhoud: Opties

  Maak van je favoriete smoothie in een handomdraai een power kurkuma smoothie! 

  € 3,90
 • € 3,99 Op voorraad
  Merk: Taka Turmeric
  Inhoud: 15 stuks

  Turmeric en Vanilla blijken maar weer eens een match made in heaven te zijn, dat proef je meteen! De rijke en pittige smaak van kurkuma en de zachte volle smaak van vanille. Deze móet je gewoon proeven ;-) 

  € 3,99
 • € 29,95 Op voorraad
  7 Beoordeling(en)
  Merk: Young Again
  Inhoud: 300 g

  Greens for Life is een unieke formule met een veelvoud aan natuurlijke voedingsstoffen, die je lichaam van alle belangrijke (100% natuurlijke) vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten voorziet. 1 portie Greens for Life (10 gram) is zo hooggedoseerd dat het alle gezondheid uit vijf tot zes porties verse groenten en fruit bevat! Tijdelijk...

  € 29,95
 • € 74,95 € 79,95 Op voorraad
  Actie
  Merk: HealthForce
  Inhoud: 400 capsules

  Een unieke, krachtige combinatie van efficiënte superfoods in het gemak van vegan capsules! Vitamineral Green ondersteunt je bloedsuikerspiegel, het ontgiften van je lichaam, je immuunsysteem, je lever, nieren, bloed, botten, dikke darm, alvleesklier, spieren en je hersenen.

  € 74,95 € 79,95
 • € 74,95 € 79,95 Op voorraad
  Actie
  Merk: HealthForce
  Inhoud: 500 g

  Een superieure, qua voedingswaarde dichte, therapeutische groene superfood poeder. Vitamineral Green ondersteunt je bloedsuikerspiegel, het ontgiften van je lichaam, je immuunsysteem, je lever, nieren, bloed, botten, dikke darm, alvleesklier, spieren en je hersenen.

  € 74,95 € 79,95
 • € 9,95 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Eiwitpoeder uit kwalitatief Hennepzaad bestaat voor 50% uit eiwit. Het eiwitpoeder wordt gemaakt van de pulp die overblijft na het koud persen. Je gebruikt eiwitpoeder voor het maken van een biologische eiwitshake. Vrij van:

  € 9,95
 • € 5,95 Op voorraad
  Merk: Jacob Hooy
  Inhoud: 20 stuks

  Hennep kruidendrank is een heerlijke drank gemaakt van het blad van vezelhennep. 

  € 5,95
 • € 4,95 Niet op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 40 g

  Losse thee van biologische hennepbladeren. Geteeld in Burgenland, Oostenrijk. Bladeren van 100% gedroogde biologisch geteelde vezelhennep. Geteeld op de velden waar Medihemp haar biologische hennep teelt. 

  € 4,95
  Bestel
 • € 6,50 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Gepelde Hennepzaad van de Hennepplant. Een van de beste plantaardige bronnen voor eiwitten.  Hennepzaad is lekker als tussendoortje of in een salade of smoothie. Het vult de maag sneller dan ander zaad. Vrij van:

  € 6,50
 • € 10,95 Op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 500 ml

  Hennepzaadolie wordt geperst uit de zaden van de Hennepplant (Cannabis sativa). Deze plantaardige olie is rijk aan essentiële vetzuren. Mattisson Hennepzaad Olie is 100% Biologisch en koud geperst. De olie heeft een heerlijk nootachtige aroma.

  € 10,95
 • € 29,66 € 32,95 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Living Nutrition
  Inhoud: 60 capsules

  Bij de Holy Basil Alive van Living Nutrition is basilicum gecombineerd met citroenmelisse, zonder de tussenkomst van hulpstoffen. Echt puur natuur én gefermenteerd. Hierdoor zijn deze capsules rijk aan enzymen en micro-flora.

  € 29,66 € 32,95 -10%
 • € 8,95 Op voorraad
  4 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Inca bessen waren het geheime voedsel van de Inca’s. Lekker en voedzaam. Inca bessen bestaan voor 16% uit plantaardig eiwit. Uniek! De mix tussen zoet en zuur maakt ze een lekkere snack. Deze Inca bessen zijn rauw en traditioneel geplukt, geschild en gedroogd in Peru. Vrij van:

  € 8,95
 • € 10,95 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  € 10,95
 • € 5,95 Op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 450 g

  Biologische Kokosbloesem Suiker is een Superfood uit Indonesie en wordt reeds eeuwen gebruikt door de oorspronkelijke bewoners.

  € 5,95
 • € 9,95 Op voorraad
  Merk: Omega & More
  Inhoud: 500 ml

  Omega & More Kokosolie extra virgin

  € 9,95
 • € 18,95 Op voorraad
  Merk: Omega & More
  Inhoud: 1000 ml
  Inhoud: 500 ml

  Omega & More Kokosolie virgin glas

  € 18,95
 • € 6,95 Op voorraad
  Merk: Omega & More
  Inhoud: 500 ml

  Omega & More heeft een heerlijke geurloze kokosolie voor iedereen die graag gezond bakt en braadt maar liever niet de lichte geur van kokosolie heeft. 

  € 6,95
 • € 9,95 Op voorraad
  22 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 ml

  Kokosolie van de kokosnoot, extra virgin en 100% biologisch. Koudgeperst en ongeraffineerd. Niet ontgeurd of ontbleekt. Kokosolie bestaat voor 50% uit Larinezuur en kan de opname van calcium en magnesium verbeteren. Bovendien bevat het minder calorieën dan andere vetten. Heerlijk om in te wokken, bakken of frituren. Ook wordt kokosolie veel gebruikt in...

  € 9,95
 • € 8,50 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Kurkuma (ook wel turmeric, curcumin en koenjit genoemd) is een heel goede smaakmaker in de keuken maar ook nog eens heel goed voor je gezondheid. Deze kurkuma is biologisch en komt uit India.  Kurkuma 100% biologisch heeft een ontstekingsremmende werking ondersteunt bij ontgiften

  € 8,50
 • € 4,95 Op voorraad
  1 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 g

  Biologisch bruin lijnzaad, niet gebroken en zonder toevoegingen. De olie in lijnzaad bevat vetzuren en essentiele voedingsstoffen. Heerlijk en lekker voedzaam in salades of smoothie. Je moet de zaadjes wel zelf nog malen. Vrij van:

  € 4,95
 • € 17,43 Op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 60 tabletten

  Lion’s Mane (Hericium erinaceus) is een heilzame paddenstoel uit de Oosterse geneeskunst en wordt al duizenden jaren door boeddhistische monniken traditioneel gebruikt. Lion’s Mane is een adaptogene paddenstoel.

  € 17,43
 • € 22,26 € 22,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologische Lion’s Mane Capsules bevatten een volledig extract van de prachtige “Mountain Priest” paddenstoel; de Lion’s Mane. De 60 handig in te nemen capsules bevatten een full spectrum extract van de Lion’s Mane zwam (Hericium erinaceus). biologische Lion's Mane 85% mycelium biomassa 15% biobeschikbare beta-glucanen Goed voor de hersenen

  € 22,26 € 22,95 -3%
 • € 28,03 € 28,90 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 g

  Mushrooms4Life biologisch Lion’s Mane supplement combineert het beste van de Lion's Mane paddestoel voor optimaal resultaat. Biologische Lion's Mane 85% mycelium biomassa 15% biobeschikbare beta-glucanen Goed voor de hersenen

  € 28,03 € 28,90 -3%
 • € 3,90 Op voorraad
  Merk: Taka Turmeric
  Inhoud: Opties

  Maak zonder moeite je eigen kurkuma thee door simpelweg 2 schepjes van deze melange toe te voegen aan vers gekookt water. 

  € 3,90
 • € 10,95 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Lucuma poeder is een natuurlijke zoetstof. Lekker en goed tegelijkertijd. Deze Lucuma poeder is 100% Biologisch verwerkt tot poeder in Peru. Alle voedingstoffen zijn behouden gebleven. Vrij van:

  € 10,95
 • € 29,66 € 32,95 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Living Nutrition
  Inhoud: 60 capsules

  Met de Maca Alive van Living Nutrition heeft u zeker een pareltje van een voedingssupplement in handen. Gefermenteerde Maca capsules bevatten drie gekleurde soorten Maca en camu camu fruit, wat 60 keer meer vitamine C bevat dan een sinaasappel.

  € 29,66 € 32,95 -10%
 • € 6,50 Op voorraad
  22 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Maca poeder komt van de wortel van de Maca plant. Deze plant bevat een enorme hoeveelheid aminozuren. Maca is rijk aan mineralen en vitamines. Maca poeder van Puur & Fit is biologisch maca poeder van hoge kwaliteit. De Maca plant groeit op 4000 meter hoogte in het Peruaanse Andes gebergte. Alleen deze Maca bevat de toegeschreven voedingstoffen. Vrij van:

  € 6,50
 • € 22,26 € 22,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4Life biologische Maitake Capsules bevatten een volledig extract van krachtige Maitake paddenstoelen: Biologische Maitake 90% mycelium biomassa 2-weg extractiemethode Voor het immuunsysteem Maitake ‘The Dancing Mushroom’ wordt traditioneel gezien als de paddenstoel voor een gezond immuunsysteem.

  € 22,26 € 22,95 -3%
 • € 7,65 € 8,50 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: Opties

  Manuka Health Manuka honing MG0 100+ 100% betrouwbaar 100% meetbaar 100% origineel

  € 7,65 € 8,50 -10%
 • € 33,08 € 36,75 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: Opties

  Deze Manuka honing is een actieve Manuka honing met sterke antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. MGO is een wetenschappelijk onderbouwde certificering die de gradatie van de natuurlijke hoeveelheid Methylglyoxal aangeeft. Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn en des te sterker de werking van de...

  € 33,08 € 36,75 -10%
 • € 17,55 € 19,50 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: Opties

  Deze Manuka honing is een actieve Manuka honing met sterke antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. MGO is een wetenschappelijk onderbouwde certificering die de gradatie van de natuurlijke hoeveelheid Methylglyoxal aangeeft. Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn en des te sterker de werking van de...

  € 17,55 € 19,50 -10%
 • € 55,35 € 61,50 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: Opties

  Deze Manuka honing is een actieve Manuka honing met sterke antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. MGO is een wetenschappelijk onderbouwde certificering die de gradatie van de natuurlijke hoeveelheid Methylglyoxal aangeeft. Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn en des te sterker de werking van de...

  € 55,35 € 61,50 -10%
 • € 77,78 € 91,50 -15% Op voorraad
  Actie
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: Opties

  Deze Manuka honing is een actieve Manuka honing met sterke antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. MGO is een wetenschappelijk onderbouwde certificering die de gradatie van de natuurlijke hoeveelheid Methylglyoxal aangeeft. Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn en des te sterker de werking van de...

  € 77,78 € 91,50 -15%
 • € 7,50 Op voorraad
  Merk: Manuka Health
  Inhoud: 15 stuks

  Manuka Honing zuigtabletten zijn lekkere en verzachtende keelpastilles die je makkelijk bij de hand kunt houden. Verzachtend voor de keel Bevat minstens 8% MGO 400+ Antibacterieel en schimmeldodend Met extra vitamine C

  € 7,50
 • € 17,50 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 125 g

  Gevriesdroogde maqui poeder, 100% biologisch zonder toevoegingen! Door het vriesdrogingsproces zijn alle voedingsstoffen behouden gebleven. Lekker in smoothies en toetjes. Vrij van:

  € 17,50
 • € 16,95 Niet op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 500 ml

  MCT staat voor Medium-Chain Triglyceride en is een type vetzuur. Medium-Chain betekent dat de vetzuren een middellange keten hebben. MCT olie geeft snel energie en wordt niet opgeslagen als vet. Daarom wordt het ook door sporters gebruikt als supplement.

  € 16,95
  Bestel
 • € 22,46 € 24,95 -10% Niet op voorraad
  Actie
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 500 ml

  Deze MCT olie is gemaakt van 100% kokoslie en bestaat daardoor voor 99% uit caprylzuur/C8.MCT staat voor Medium-Chain Triglyceride en is een type vetzuur. Medium-Chain betekent dat de vetzuren een middellange keten hebben. MCT olie geeft snel energie en wordt niet opgeslagen als vet. Daarom wordt het ook door sporters gebruikt als supplement.

  € 22,46 € 24,95 -10%
  Bestel
 • € 21,30 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 100 ml

  Lekkere zacht smakende en gezonde biologische hennepzaadolie met CBD. Een eerste klas biologisch gecertificeerd kwaliteitsproduct. Extract uit hennep bloemen op oliebasis. Smaak van de hennepzaadolie (nootachtige smaak).

  € 21,30
 • € 88,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: Opties

  De enige gecertificeerd biologische CBD Olie in die op dit moment in Europa verkrijgbaar is. De Medihemp CBD Olie Puur bevat geen andere cannabinoïden (werkzame stoffen) behalve CBD. Vandaar de naam ‘Puur’. Dit in tegenstelling tot de RAW versies van Medihemp. 

  € 88,50
Toont 41 - 80 van de 131 items