Agar-agar is een biologisch bind- en geleermiddel met een enorme bindkracht. Je kunt het vergelijken met gelatine, maar agar-agar is nóg krachtiger en bovendien 100% vegan.
Ahornsiroop Graad C van Terrasana is overheerlijke karamelachtige ahornsiroop. Heerlijk als zoetmiddel in diverse bakproducten, fruitsalades of door de yoghurt of over pannenkoeken. Goed alternatief voor suiker in de koffie en thee.
In Japan heeft iedereen hashi (eetstokjes) in huis.Het kost wellicht een klein beetje training om de techniek onder de knie te krijgen, maar oehhhh wat is het lekker om met eetstokjes te eten!
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Deze boekweitnoedels bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel.
Bruine rijst Amazake is zowel vegan, gluten- en lactosevrij. Lekker door baksels, desserts en smoothies. Amazake bruine rijst is gemiddeld zoet van smaak
Deze heerlijke Japanse noedels zijn gemaakt van biologische bruine rijst, pompoen, gember en water. Ze zijn 100% glutenvrij, heerlijk van smaak en uniek qua textuur. Bovendien heb je minder dan 5 minuten kooktijd nodig.