Biologische Amaranth, rechtstreeks van een gecontroleerde biologische plantage in India. Deze amaranth-zaden lijken op graankorrels en zijn zeer geschikt om als rijst te eten of als pap. Amaranth is van nature Glutenvrij en biedt hoge voedingswaardes. Amaranth is glutenvrij.
Boekweit kun je veelzijdig toepassen in de keuken. Het is van nature glutenvrij, rijk aan eiwitten en licht verteerbaar. Gebruik je het in pannenkoekenbeslag? Dan is het toevoegen van eieren niet nodig, dus ideaal voor vegan pannenkoeken Gebruik ongeveer 75 gram per persoon en voeg 3 keer de hoeveelheid water toe. Breng aan de kook en laat 30 tot 35 minuten zachtjes koken.
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Deze boekweitnoedels bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel.
Deze heerlijke Japanse noedels zijn gemaakt van biologische bruine rijst, pompoen, gember en water. Ze zijn 100% glutenvrij, heerlijk van smaak en uniek qua textuur. Bovendien heb je minder dan 5 minuten kooktijd nodig.
Deze gepofte boekweitkorrels van Your Organic Nature, zonder toegevoegde suikers, zijn vooral lekker als ontbijt met wat melk, yoghurt of plantaardige drink.