Zoetstoffen

Natuurlijke zoetstoffen worden steeds populairder. Door de jaren heen ervaart iedereen steeds meer de slechte invloeden van chemische zoetmakers zoals suiker en aspartaam. Terwijl zoete smaken toch echt volop in de natuur aanwezig zijn.

In de basis is suiker ook een natuurlijke zoetstof. Het komt immers van de suikerbiet. Nu klopt het ook dat de suikerbiet van origine nog goede voedingstoffen bevat. Het is echter vooral de bewerking die suiker de slechte eigenschappen meegeeft.

Zoetstoffen kopen bij Puur&Fit

Onze zoetstoffen zijn zo puur als mogelijk en waar mogelijk ook nog biologisch gecertificeerd. De producten zijn geselecteerd op puurheid en kwaliteit.

Je kunt de natuurlijke zoetmiddelen goed gebruiken als vervanger van suiker. Zo hebben wij bijvoorbeeld Stevia suiker in ons assortiment. Veruit de beste en meest handige vervanger van suiker.

Daarnaast bieden wij ook stevia zoetjes die je uitstekend kunt gebruiken in plaats van gewone zoetjes in koffie of thee.

Siroop als zoetstof

Ook siropen en honingen binnen ons assortiment zijn 100% puur en waar mogelijk biologisch. Er is gene suiker aan toegevoegd zoals vaak het geval is als je deze producten koopt in de supermarkt.

In ons assortiment natuurlijke zoetmiddelen treft je bijvoorbeeld Ahornsiroop C graad. Dit product is afkomstig uit Canada en heeft een zeer bijzondere, karakteristieke smaak. Je kunt de siroop gebruiken als stroop op pannenkoeken of als suikervervanger in toetjes en andere bakgerechten.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.