De Bolster

De Bolster is een familiebedrijf met passie voor biologische zaden. Zaden voor groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten. De Bolster is rond 2005 opgericht in Epe, door Bart en Elly Vosselman. Samen met hun zoon Frank en zakenpartner Patrick Hoogendoorn namen zij destijds zadenbedrijf De Bolster over van echtpaar Harry en Chris Douwes. Wat begon als een klein familiebedrijf, met alle bedrijfsactiviteiten uitgevoerd in de oude boerderij, is uitgegroeid tot een professioneel en gespecialiseerd bedrijf met ruim 40 vaste medewerkers.

De Bolster Productie en visie

De Bolster produceert ruim 340 rassen voor professionele telers, zaadbedrijven, retailers en hobby-tuiniers. De Bolster legt haar focus op het veredelen van groenten en het vermeerderen van zaden (groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten). Door de productie van biologische zaden is de Bolster uitgegroeid tot een gerespecteerd merk in biologische zaden.

Bij De Bolster geloven ze in pure voeding, wereldwijd voor iedereen toegankelijk, eerlijk en bewust geproduceerd, met zorg voor de natuur en respect voor elkaar. Ze willen startende én ervaren tuinliefhebbers aanmoedigen en helpen om zelf kruiden en groenten te kweken; gezond, lekker en natuurlijk 100% biologisch. Bij De Bolster geloven ze in een wereld waarin 100% biologische groente beschikbaar is voor iedereen, gezond en eerlijk geproduceerd, met zorg en respect voor mens en natuur.

De Bolster 100% biologisch

De biologische zaden zijn puur natuur: de Bolster maakt geen gebruik van kunstmatige meststoffen of bestrijdingsmiddelen. Biologisch betekent ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ze vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang heeft tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten zoals die in de natuur voorkomen. Met de biologische zaden van De Bolster ben je zeker van een biologische start van je teelt!

  • 1 stuk
  • De Bolster
Kiembenodigdheden
Kiemschaaltje (De Bolster)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 9,95
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.