Kia Charlotta

Kia Charlotta is een gifvrij merk uit Duitsland. Ze proberen de producten die vaak uit een gifbom bestaan zo gezond mogelijk te ontwikkelen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit

En met name dat laatste is moeilijk. En dat is bij hun nagellak en hun lippenstift ongelooflijk goed gelukt!

Gifvrije nagellak van Kia Charlotta

Belangrijk bij nagellak is dat je het makkelijk en strak kan aanbrengen en dat het lang blijft zitten. 100% natuurlijke merken zal dit nooit lukken. Maar gif is ook niet goed. Dus dat maakt het enorm lastig. Kia Charlotta Vegan Nail Polish maakt nagellak met een hoog percentage natuurlijke ingrediënten zonder gif van premium kwaliteit.

Kia Charlotta is transparant over haar ingrediënten en vermeldt deze op al haar producten. Kia Charlotta natuurlijke nagellak is '15-Free’ en Benzophenone-vrij, gemaakt met tot 87% natuurlijke ingrediënten, zie de afzonderlijke producten. Kia Charlotte wordt gemaakt met alleen 100% plantaardige oplosmiddelen, het is vegan (The Vegan Society), dierproefvrij (PETA) en glutenvrij. De nagellakremover is zelfs COSMOS Natural gecertificeerd.

Gifvrije lippenstift van Kia Charlotta

Stay tuned, heel binnenkort wordt deze gelanceerd bij Puur & Fit. 

Meer over Kia Charlotta

Sinds de oprichter Kia in 2014 vegan werd, vond zij het moeilijk om natuurlijke en 100% veganistische make-up van goede kwaliteit te vinden tegen betaalbare prijzen. De natuurlijke schoonheidsmarkt leek altijd in twee categorieën te zijn verdeeld: duur maar van goede kwaliteit of goedkope maar middelmatige kwaliteit. Dus Kia startte Kia Charlotta :-)

Kia Charlotta-missie: 100% veganistische natuurlijke make-up van topkwaliteit te creëren die voor iedereen gemakkelijk verkrijgbaar is tegen betaalbare prijzen.

Visie: Om jouw 100% vegan & natuurlijke make-up merk te worden en om van vegan beauty een norm te maken!

Waarden van Kia Charlotta

  • 100% veganistisch en dierproefvrij: Met een oprichter die een veganistische levensstijl voor de dieren leeft, zijn de producten altijd 100% veganistisch en natuurlijk dierproefvrij.
  • De perfecte balans: Kia is toegewijd aan het creëren van de perfecte balans tussen kwaliteit, veilige / natuurlijke ingrediënten en betaalbare prijzen. Geen compromissen.
  • Milieuvriendelijk: Kia is toegewijd aan het maken van producten met duurzaamheid als hoge prioriteit.
  • Authenticiteit en transparantie: Kia heeft niets te verbergen en vertelt je hoe het zit. Ze zijn transparant over alle ingrediënten.

Er zijn 33 producten

Toont 1-20 of 33 item(s)
  • 40 stuks
  • Kia Charlotta
Nagellak Remover
Natuurlijke nagellak remover pads (40st - Kia...
€ 15,95
  • 11 ml
  • Kia Charlotta
Base & Top Coat
Vegan Base Coat (11ml - Kia Charlotta)
€ 14,90