Biologisch en glutenvrij bakpoeder op basis van tapiocazetmeel, natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur. Het zorgt voor een nóg beter resultaat: luchtiger en gelijkmatiger deeg, betere smaak en geur. Daarnaast blijven de koekjes ook langer vers! Geschikt voor alle soorten deeg!
De speciale mengeling van agar-agar en bio-pijlwortel leidt tot een zeer soepele en desondanks snijdbare consistentie. Agaranta is een zuiver, 100% plantaardig geleermiddel.
Agar Agar plantaardig geleermiddel is het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Gebruik dit geleermiddel voor stevige vleesgelei en pastei, lekkere marmelades, taartcouverture, groentegeleis of snijdbare spijzen.
De citroenrasp van Biovegan garandeert een niet na te bootsen versheid en het aroma van natuurlijke biocitroenen. Dit komt door het voorzichtige vriesdrogen en de verwerking van de schil, waarbij het natuurlijke aroma bewaard blijft.
Zonder kunstmatige aromas zorgt geraspte Biovegan-sinaasappelschil voor frisse fruitigheid in uw keuken. Biovegan zorgt voor de niet na te bootsen smaak van vers geraspte sinaasappelschil, dankzij het voorzichtige vriesdrogen en de verwerking van de schil.
De Gemalen Vanille bevat de natuurlijke aromatische volheid van de ware koningin der specerijen. Een snufje volstaat reeds om uw gebak, dranken of desserts betoverend te maken. Liefde die je proeft!
Het ideale bindproduct voor warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of sauzen en soepen. Biovegan Johannesbroodpitmeel is smaakneutraal, natriumarm en goed te verwerken.