Cacaoproducten

Rauwe cacao groeit aan de cacao boom. Het zijn onverhitte en onbewerkte cacao bonen. Onze rauwe cacao producten zijn allemaal afkomstig van de hoge kwaliteit criollo cacaoboon uit Peru. Hier wordt het op een eerlijke manier verbouwd op speciaal aangelegde plantages.

De cirollo cacaoboon is bijzonder omdat slechts 1% van alle cacaoproducten afkomstig is van deze unieke stoort.

Voedingstoffen van rauwe cacao

Cacao kennen wij oorspronkelijk vooral van de chocolade. Dit staat nu niet direct bij ons bekend als gezond. Toch is cacao onbewerkt en onverhit een gezond natuurproduct met zelfs de meeste antioxidanten op aarde. Chocolade wordt vooral ongezond van de toegevoegde stoffen zoals suiker.

Rauwe cacao producten

Bij Puur&Fit verkopen wij cacaopoeder, cacao nibs, cacao bonen en cacao boter.

Cacao bonen zijn ongepeld en rauw. Cacao nibs zijn de gepelde bonen in kleine stukjes. Deze zijn gemakkelijker te eten dan de hele bonen. De smaak is puurder dan puur. Je kunt ze het beste eten in combinatie met andere superfoods in bijvoorbeeld een smoothie of yohurt.

Cacao poeder is de verpulverde rauwe cacao boon. Dit product is ook 100% puur en is perfect te gebruik in een shake, als broodbeleg of als toevoeging aan een toetje. Bovendien kun je er zelf rauwe chocolade mee maken. Via ons blog vind je hier een lekker recept voor.

Cacaoboter is het natuurlijke plantaardige vet van de cacao boon. Het is van nature wit en wordt dan ook in de industrie gebruikt voor witte chocolade. Je kunt er zelf ook lekkere rauwe witte chocolade van maken.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.