Zoekfilter

Merk

Je bestelling zorgeloos ontvangen met hulp van PostNL

Wat zijn de verzendkosten

Je betaalt voor het verzenden van je pakket € 4,95 in Nederland en België. Bij bestellingen boven de € 60,- verzenden wij zelfs gratis in Nederland en België! Voor de rest van Europa zijn de verzendkosten € 15,00. Bij bestellingen boven de  € 100,- verzenden we gratis in Europa

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Je pakket wordt bezorgd door PostNL. Bestellingen leveren wij binnen 1 werkdag.

Maandag voor 16.00u besteld = dinsdag geleverd
Dinsdag voor 16.00u besteld = woensdag geleverd
Woensdag voor 16.00u besteld = donderdag geleverd
Donderdag voor 16.00u besteld = vrijdag geleverd
Vrijdag voor 16.00u besteld = zaterdag geleverd
Zaterdag besteld = dinsdag geleverd
Zondag besteld = dinsdag geleverd

Als ik niet thuis ben?

De bezorger mag je pakje afleveren in de brievenbus. Past het pakje niet door de brievenbus? Dan zal de bezorger proberen je pakje bij de buren af te leveren. Als dit ook niet kan zal de bezorger het pakje weer meenemen naar het depot en de volgende bezorgdag opnieuw proberen af te leveren.

Waar is mijn bestelling

Als wij je pakket meegeven aan DHL, dan krijg je een track & trace code per mail. Zo weet je wanneer je pakket wordt geleverd. Komt het niet uit, dan is het ook mogelijk om een ander afleveradres door te geven of een andere bezorgdatum die wellicht beter uitkomt.

Als je geen track & trace code hebt ontvangen, controleer dan je spamfilter.

Wie komt er bezorgen?

Op dit moment maken wij gebruik van PostNL voor het bezorgen van je pakket.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Dat is vervelend. In de track & trace kan je zien waar je pakketje is en waarom het (nog) niet geleverd is. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op via info@puurenfit.nl.  

Mijn bestelling klopt niet

In je pakket zit een pakbon. Hierop staat precies wat je hebt besteld. Als je bestelling niet klopt, neem dan meteen contact met ons op via info@puurenfit.nl.