Je bestelling milieuvriendelijk ontvangen met Fietskoeriers.nl

Naar welke landen levert Puur & Fit?

Kiezen voor sustainable winkelen, is kiezen voor duurzaamheid, dus ook kiezen voor het minimaliseren van onze footprint. We kunnen immers wel al ons verpakkingsmateriaal recyclen, maar als we vervolgens zakjes rauwe cacaopoeder verzenden naar Spanje en Portugal, dan past dat niet in onze filosofie. Daarom leveren we enkel in de volgende landen: 

  • Nederland
  • België
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Luxemburg

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt voor het verzenden van je pakket € 4,95 in Nederland en België. Bij bestellingen boven de € 60,- wordt je bestelling zelfs gratis bezorgd in Nederland en België! Voor de rest van Europa zijn de verzendkosten € 15,00. Bij bestellingen boven de  € 100,- wordt je bestelling gratis bezorgd in Europa. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen in Nederland

Elke werkdag komt Fietskoeriers bij ons de pakketten ophalen en ze bezorgen ze de volgende dag bij je thuis. In 30 steden in Nederland gebeurt dit met fietskoeriers, op de andere plekken met groen gas auto's van DHL. Er wordt door de Fietskoeriers bezorgd op de momenten dat de meeste mensen thuis zijn, tussen 18:00 en 22:00. Mocht je niet thuis zijn, dan worden de buren geprobeerd. Als dat ook niet lukt wordt tot twee keer toe een nieuwe poging gedaan in de steden waar fietskoeriers rijden of wordt het pakket naar een lokaal ophaalpunt gebracht. Je krijgt dan een briefje in de bus.

Fietsen de Fietskoeriers nog niet in jouw woonplaats? Geen zorgen, dan wordt jouw pakketje overgedragen aan DHL voor bezorging. Je pakketje wordt dan geleverd in de reguliere diensten van DHL, in de praktijk is dat tussen 9.00u en 17.00u.

Op de dag dat je pakket door ons is aangeboden wordt het 's avonds in het sorteercentrum van Fietskoeriers gesorteerd. Je krijgt dan een mail met een track & trace link waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Via deze link kan je eventueel ook een andere bezorgafspraak maken, een lokaal ophaalpunt kiezen of een ander adres opgeven.

Bestellingen leveren wij binnen 1 werkdag, behoudens overmachtsituaties bij de verzender.

Besteld op: Geleverd op:
Maandag < 17.00u Dinsdag
Dinsdag < 17.00u Woensdag
Woensdag < 17.00u Donderdag
Donderdag < 17.00u Vrijdag
Vrijdag < 17.00u Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Bestellingen naar de België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg

Gelukkig fietsen de fietskoeriers niet helemaal naar jullie toe ;-) Ze halen bij ons je pakket op, brengen het direct naar het sorteercentrum van DHL. Zij zorgen er vervolgens voor dat je pakketje bij je thuis komt. Soms wordt er samengewerkt met andere vervoersbedrijven zoals een Bpost of Skynet. 

In de regel heb je binnen 1 tot 3 dagen je pakket in huis. 

Waar is mijn bestelling?

Je ontvangt een track & trace link per mail. Zo weet je wanneer je pakket wordt geleverd. Het is via die link ook mogelijk om een ander afleveradres door te geven of een andere bezorgdatum die wellicht beter uitkomt.

Als je geen track & trace code hebt ontvangen, controleer dan je spamfilter.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Dat is vervelend. In de track & trace kan je zien waar je pakketje is en waarom het (nog) niet geleverd is. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op via klantenservice@puurenfit.nl.  

Mijn bestelling klopt niet

In je pakket zit een pakbon. Hierop staat precies wat je hebt besteld. Als je bestelling niet klopt, neem dan meteen contact met ons op via klantenservice@puurenfit.nl

Controleer je bestelling

Wij doen er alles aan om je pakketje zo zorgvuldig mogelijk in te pakken. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat onderweg en dat je bestelling onverhoopt beschadigd raakt.

Controleer daarom direct na aankomst je pakket en neem contact met ons op als er iets niet in orde is. Je belt ons eenvoudig tijdens kantooruren op 010-2687133. Buiten kantoortijden kan je ons bereiken via klantenservice@puurenfit.nl.