Deze 100% natuurlijke smaakmaker is heerlijk in al uw visgerechten, maar kan ook over bijvoorbeeld over sla, sauzen, ei, aardappels en groenten worden gebruikt.
Dit grijze Keltische zeezout is op ambachtelijke wijze met de hand gewonnen in Bretagne. Het zout is ongeraffineerd en mineralrijk en zorgt voor een heerlijke toevoeging aan je gerechten.
Floky zwarte knoflook is een heerlijke smaakmaker in al je gerechten! Dit is pure, zwarte knoflookpuree. Het is bijna 2x zo gezond als witte knoflook en je ruikt na het eten niet naar knoflook!
Floky zwarte knoflook is een heerlijke smaakmaker in al je gerechten! Dit zijn de gepelde knoflookteentjes. Het is bijna 2x zo gezond als witte knoflook en je ruikt na het eten niet naar knoflook!
Biologische Edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet.
Keltisch zeezout wordt gewonnen door een ruim tweeduizend jaar oude traditionele manier van zoutwinnen. Hierdoor bevat Keltisch zeezout de laagste waarde aan natriumchloride van alle zouten.
Het zout is enorm rijk aan mineralen en spoorelementen. Dit zorgt voor een bijzondere smaak, die behalve zout ook licht zoet en bitter bevat. Ons Keltisch zeezout is grof, maar wel fijn gezeefd en bevat korrels tot maximaal 4mm.
Het is goed te gebruiken als badzout of als mengeling in kruiden en bij het brood bakken.