Deze 100% natuurlijke smaakmaker is heerlijk in al uw visgerechten, maar kan ook over bijvoorbeeld over sla, sauzen, ei, aardappels en groenten worden gebruikt.
Dit grijze Keltische zeezout is op ambachtelijke wijze met de hand gewonnen in Bretagne. Het zout is ongeraffineerd en mineralrijk en zorgt voor een heerlijke toevoeging aan je gerechten.
Floky zwarte knoflook is een heerlijke smaakmaker in al je gerechten! Dit zijn de gepelde knoflookteentjes. Het is bijna 2x zo gezond als witte knoflook en je ruikt na het eten niet naar knoflook!
Floky zwarte knoflook is een heerlijke smaakmaker in al je gerechten! Dit is pure, zwarte knoflookpuree. Het is bijna 2x zo gezond als witte knoflook en je ruikt na het eten niet naar knoflook!
Biologische Edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet.