Imse Vimse

Imse Vimse is een Zweeds merk met een prachtige visie op duurzaamheid! 

Imse Vimse heeft een uitgesproken visie op duurzaamheid: duurzame consumptie moet de norm zijn, niet de uitzondering. En dat heeft Imse Vimse heel letterlijk genomen: Imse Vimse ontwikkelt functionele en herbruikbare producten voor kinderen en vrouwen wereldwijd, dus iedereen kan Imse Vimse kopen. 

Bij Puur & Fit bieden wij 3 soorten producten aan:

  • wasbaar maandverband
  • wasbare tampons
  • wasbare make-up remover doekjes en wattenschijfes

Zeg nee tegen jeuk, gistinfecties en discomfort!

Veel vrouwen hebben last van ongemakken zoals schimmelinfecties, jeuk en andere klachten. Vaak heeft wegwerpmaandverband de neiging om deze typische vrouwenklachten te verergeren of zelfs de oorzaak te zijn van de vaginale problemen. Wegwerp maandverband en tampons zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals plastics, chemicaliën en parfums die je huid of vulva niet zullen laten ademen. Het klimaat in je ondergoed kan in de loop van de tijd behoorlijk vochtig en warm worden, vooral als je een maandverband draagt en tijdens de menstruatie. Het gebruik van natuurlijk katoen dat lucht doorlaat en geen gifstoffen of chemicaliën bevat, helpen je vulva blij te houden en hopelijk vrij van ongemakken. Tampons hebben de neiging om té goed te absorberen en drogen je slijm in je vagina waardoor je vagina droog en geïrriteerd kan raken. Katoenen producten houden je droog en fris en zijn zo zacht en comfortabel dat je ze nauwelijks zult opmerken. 

Waarom Imse Vimse wasbaar maandverband, wasbare inlegkruisjes of wasbare tampons kopen?

Imse Vimse wasbaar maandverband en wasbare tampons zorgen voor een zachte en natuurlijke menstruatiebescherming en zijn een geweldig alternatief voor traditioneel wegwerp maandverband en wegwerp tampons. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar, gemaakt van 100% natuurlijk en milieuvriendelijk katoen, dat gegarandeerd vrij is van chemicaliën en goed voor je huid is. Imse Vimse wasbaar maandverband en wasbare tampons laaten je nooit in de steek en zullen nooit opraken, want je blijft ze altijd hergebruiken. Veel vrouwen zijn af van jeuk en vaginale schimmelinfecties of gistinfecties door simpelweg over te stappen van synthetische maandverband en tampons naar Imse Vimse producten van 100% natuurlijke, biologische katoen. Katoenen maandverband en tampons zijn gemaakt van natuurlijke en ademende materialen die goed zijn voor je huid en je intieme delen. 

De gezondheidsvoordelen zijn net zo groot als de milieuvoordelen. Door over te schakelen van wegwerp maandverband en tampons naar bio katoen maandverband en tampons, hoef je geen plastics, chemicaliën en parfums meer te gebruiken, want dat is waar wegwerp maandverband en tampons van gemaakt worden. Synthetisch maandverband en wegwerp tampons bevatten veel verschillende chemicaliën die niet goed zijn voor onze gezondheid. Sommige kunnen zelfs hormoonontregelende chemicaliën zijn. 

Imse Vimse kopen: 3 redenen

  • Imse Vimse gebruikt alleen maar katoen dat biologisch wordt geteeld en afkomstig is van leveranciers die zijn geïnspecteerd en gecertificeerd als onderdeel van het Control Union certificeringsprogramma
  • Imse Vimse is gecertificeerd door OEKO-TEX Standard 100, een wereldwijd onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor onbewerkte en afgewerkte textielproducten op alle verwerkingsniveaus
  • Imse Vimse heeft al meer dan 30 jaar ervaring, toen oprichter en eigenaar Marie Walleberg in Visby haar merk startte, omdat zij gepassioneerd was over het redden van de planeet en vond dat zij zelf een steentje moest bijdragen. 
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.