Puur&Fit is een gezondheidswinkel, geopend sinds 2012, met een aanbod van natuurvoeding, superfoods, supplementen, verzorgingsproducten en een breed assortiment voor mensen die graag milieubewust leven.

We selecteren mooie, kwaliteitsmerken voor je tegen een fatsoenlijke prijs. Claims en marketingpraatjes worden door ons getoetst, zodat jij ervan verzekerd bent dat wat je koopt bij Puur&Fit ook echt goed is.

Puur&Fit heeft ook een groeiend assortiment onder eigen label. Hierin wordt de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs aan je aangeboden. Dat kan, want Puur&Fit heeft geen ingewikkelde distributiemodellen waar merkeigenaar, distributeur, groothandel én winkels eraan moeten verdienen voordat jij het product in handen hebt. Nee, Puur&Fit fabriceert zelf en levert rechtstreeks aan jou. Daarom is de prijs van onze producten zo aantrekkelijk.

De producten van het merk Puur&Fit zijn vrijwel allemaal biologisch gecertificeerd. Klik hier voor meer informatie. Daarnaast zijn we in het bezit van het keurmerk thuis winkel waarborg.

Contact met Puur&Fit

Je kan contact met ons opnemen via
e-mail: klantenservice@puurenfit.nl
telefonisch: 010-268 71 33

Bezoek Puur&Fit

Ons bezoeken kan natuurlijk ook! Je vindt onze winkel hier

Innsbruckweg 55
3047  AG  Rotterdam
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.30u tot 17.30u. Tussen Kerst en Oud & Nieuw geopend van 10.00u tot 17.00u.