Puur&Fit is een gezondheidswinkel, geopend sinds 2012, met een aanbod van natuurvoeding, superfoods, supplementen, verzorgingsproducten en een breed assortiment voor mensen die graag milieubewust leven.

We selecteren mooie, kwaliteitsmerken voor je tegen een fatsoenlijke prijs. Claims en marketingpraatjes worden door ons getoetst, zodat jij ervan verzekerd bent dat wat je koopt bij Puur&Fit ook echt goed is.

Puur&Fit heeft ook een groeiend assortiment onder eigen label. Hierin wordt de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs aan je aangeboden. Dat kan, want Puur&Fit heeft geen ingewikkelde distributiemodellen waar merkeigenaar, distributeur, groothandel én winkels eraan moeten verdienen voordat jij het product in handen hebt. Nee, Puur&Fit fabriceert zelf en levert rechtstreeks aan jou. Daarom is de prijs van onze producten zo aantrekkelijk.

De producten van het merk Puur&Fit zijn vrijwel allemaal biologisch gecertificeerd. Daarnaast zijn we in het bezit van het keurmerk thuis winkel waarborg.

Reviews en productbeoordelingen

Algemene reviews worden verzameld door Kiyoh. Nadat een bestelling is afgeleverd stuurt Kiyoh de besteller een email met een verzoek tot review. Deze review kan alleen worden ingevuld door degene die de email heeft ontvangen. Alle reviews (ook negatieve) worden geplaatst. Puur & Fit betaalt niemand voor het plaatsen van een review. Positieve reviews worden direct geplaatst, bij een negatieve review krijgt Puur & Fit 3 dagen de tijd om in contact te treden met de klant. Deze kan naar aanleiding van dat contact zijn of haar review aanpassen, maar dit hoeft niet. Na 3 dagen wordt de review dan alsnog geplaatst.

Productbeoordelingen worden verzameld via onze website. Gebruikers van onze producten kunnen een review op de website indienen. Vervolgens wordt binnen een week gecontroleerd of de indiener het product ook daadwerkelijk heeft besteld. Indien dat zo is wordt de review direct geplaatst (ook als deze negatief is). Puur & Fit betaalt niet voor productbeoordelingen.

Zie verder voor het reviewbeleid van Kiyoh de volgende pagina's:

https://kiyoh.com/ons-reviewsysteem/

https://kiyoh.com/betrouwbare-reviews/

Contact met Puur&Fit

Je kan contact met ons opnemen via
e-mail: klantenservice@puurenfit.nl
telefonisch: 010-268 71 33

Wij hebben géén fysieke winkel en verkopen enkel online. 

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.