Living Nutrition

Living Nutrition is een Brits bedrijf met diepgaande kennis van traditionele geneeskunst. Er wordt doorlopend onderzocht wat de impact is van gefermenteerde voeding en -kruiden en dat maakt Living Nutrition een ware smeltkroes van Oost en West.

Wat maakt de supplementen van Living Nutrition uniek?

De supplementen zijn 100% natuurlijk en boordevol werkzame bestanddelen in plaats van vul- en hulpmiddelen. Door fermentatie wordt de bio-beschikbaarheid van de ingrediënten verhoogd. Hierdoor ontstaat een levende voedingsmatrix die rijk is aan voedingsstoffen, enzymen en op natuurlijke wijze geëvolueerde micro-organismen. 

Living Nutrition heeft 3 populaire supplementen lijnen: 

  • Fermented Herbs
  • Your Flora, waarbinnen wij alleen de Your Flora Sensitive hebben geselecteerd
  • Signature

Living Nutrition Fermented Herbs

Living Nutrition heeft adaptogene kruiden op natuurlijke wijze doorontwikkeld tot een superieur supplement met een hogere biobeschikbaarheid. Met behulp van een verbeterd fermentatieproces kan ons lichaam deze supplementen beter opnemen dan gebruikelijke gedroogde kruiden supplementen. Deze lijn bestaat uit enkele kruiden (waaronder ashwagandha, holy basil, rhodiola) die geliefd zijn om hun adaptogene werking.

Living Nutrition Your Flora

De producten uit de Your Flora Collectie zijn ontwikkeld met behulp van een maand lange traditionele kefir-kombucha stijl fermentatie: Kefi-soya®. Kefi-soya® biedt de perfecte basis om meer dan 100 soorten nuttige micro-organismen te kweken. Een dagdosering van twee capsules bevat maar liefst 10 miljoen CFU’s. Gecombineerd met gefermenteerde kruiden biedt deze lijn hoogwaardige supplementen die goed door het lichaam wordt opgenomen.

Living Nutrition Signature

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.