Dit witte biologische sesamzaad is een heerlijke smaakmaker in diverse gerechten, heerlijke nootachtige smaak die goed tot zijn recht komt over salades, bij sushi, bij soba- of udongerechten, maar ook als finishing touch over vlees of vis.
Zwarte sesamzaadjes zijn een heerlijke smaakmaker in diverse gerechten. Door de nootachtige smaaktonen ze goed tot hun recht over salades, bij sushi, bij soba- of udongerechten, maar ook als finishing touch over vlees of vis.
Ontdek de verrukkelijke pittige en zoete smaak van onze biologische gele mosterdzaadjes, die warmte en diepte toevoegen aan tal van gerechten. Het was zelfs de enige pittige specerij in de middeleeuwse Europese keukens!
Als je op zoek bent naar een pittige smaak, dan is bruin biologisch mosterdzaad zeker iets voor jou. Deze zaden zijn iets heter dan geel mosterdzaad, maar milder dan zwart mosterdzaad.
Breng wat extra pit in je gerechten met onze biologische zwarte mosterdzaadjes! Deze kleine zaden zijn de pittigste van alle mosterdzaden en zijn vooral populair in de Indiase keuken.