Planet Paleo

Planet Paleo collagen assortiment

Planet Paleo supplementen zijn stuk voor stuk gezondheidsproducten die geweldig smaken, gemakkelijk in gebruik zijn én resultaat opleveren. 100% natuurlijk, biologisch en rijk aan eiwitten. 

Planet Paleo: waar komt dit vandaan?

Planet Paleo is opgericht door Ben Shouler, een voedingstherapeut en natuurgeneeskundige met een achtergrond in nutraceutisch onderzoek. Voordat hij Planet Paleo ontwikkelde, heeft hij jarenlang samengewerkt met diverse  toonaangevende bedrijven in de natuurlijke gezondheidszorg. Ben Shouler had in zijn loopbaan een educatieve functie en heeft in al die jaren een uitstekend inzicht ontwikkeld in de complexe dynamiek van voedingssupplementen en kruidengeneeskunde.

Terwijl hij met passie de meer wetenschappelijke kant van natuurgeneeskundige middelen bestudeert, is Ben Shouler altijd gefascineerd geweest door oude remedies en de meer esoterische, energetische benadering van de traditionele geneeskunde. Ben richtte Planet Paleo op met deze twee benaderingen in gedachten.

Planet Paleo: producten met een visie

 • Ontwikkeld door natuurgeneeskundige
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Biologisch
 • Zorgvuldig geselecteerde kruiden en voedingsmiddelen voor een maximaal gehalte aan voedingsstoffen
 • Rijk aan eiwitten
 • Geweldige smaak
 • Ethisch geproduceerde ingrediënten
 • GMO-, gluten- en zuivelvrij

Planet Paleo: het beste collageen productassortiment

Planet Paleo supplementen zijn stuk voor stuk gezondheidsproducten die geweldig smaken, gemakkelijk in gebruik zijn én resultaat opleveren. 

De Planet Paleo collageen supplementen zijn zorgvuldig samengesteld uit kruiden en voedingsmiddelen die door onze voorouders al werden gebruikt om gezond te blijven. Vervolgens worden er specifieke co-actieve voedingsstoffen aan toegevoegd die synergetisch samenwerken met de voedingsmiddelen en kruiden om een ​​optimale gezondheid te bevorderen.

Alle producten zijn GMO-, gluten- en zuivelvrij. Er worden enkel ethisch geproduceerde ingrediënten gebruikt waarbij Planet Paleo toegewijd is aan dierenwelzijn.

Planet Paleo heeft de overtuiging dat koeien moeten worden grootgebracht in hun traditionele leefgebied, dat zij vrij moeten kunnen rondlopen, en dat vers gras hun belangrijkste voedingsbron hoort te zijn. 

Het collageen dat in de Planet Paleo producten wordt gestopt is daarom afkomstig van speciaal geselecteerde boerderijen in Zuid-Amerika, waar traditionele veeteelt methoden worden gebruikt en waar het vee vrij rond kan lopen op weidegronden zonder pesticiden, groeihormonen en antibiotica.

Waarom collageen?

Al duizenden jaren lang is collageenrijk voedsel een belangrijk onderdeel van alle soorten diëten over de hele wereld. In de tijd waarin onze voorouders nog voeding bereidden boven een vuur, gebruikten zij elk deel van de dieren die zij hadden gevangen, inclusief de botten.

Bottenbouillon is zelfs een van de meest voedzame voedingsmiddelen op aarde.

Van ossenstaartstoofpot in Afrika, bouillon in Frankrijk, of je oma's 'eeuwenoude-kuur-voor-alles' kippenbouillon! Veel van de meest voedende gerechten ter wereld zijn rijk aan collageen.

Het woord 'collageen' is afgeleid van het Griekse woord 'kolla', wat lijm betekent. Dit is de stof die je lichaam letterlijk bij elkaar houdt. Het is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. 

De belangrijkste rol is het bieden van structurele ondersteuning en kracht, maar het beschermt ook de vitale organen en biedt flexibiliteit, ondersteuning en beweging. Het is ook nodig voor de vervanging en het herstel van dode huidcellen en om pezen en ligamenten te versterken

Planet Paleo collageenpoeders zijn zeer biologisch beschikbaar, van nature rijk aan eiwitten en voorzien het lichaam van belangrijke bouwstenen voor een betere gezondheid en welzijn.

Wanneer kies je welk product?

Planet Paleo heeft collageenproducten ontwikkeld voor verschillende doelen, door aan het collageen uitgebalanceerde mixen van oerkruiden en voedingsstoffen toe te voegen. Hieronder vind je wanneer je welk collageensupplement het beste kunt kiezen:

Product Voor wie Waarom
Pure Collagen Iedereen die een puur Collageen supplement wil toevoegen aan zijn of haar dieet Pure Collageen pepticiden zonder specifieke toevoegingen
Marine Collagen Iedereen die geen vlees eet maar wel een collageen supplement wil toevoegen aan zijn dieet Gemaakt van duurzaam gevangen vis
Active Collagen Sporters en mensen met een actieve levensstijl Bevat een uitgebalanceerde mix van kruiden en voedingstoffen voor een actieve levensstijl. Met vitamine C, Curcumine, anti-oxidant rijk Kurkuma, Boswellia en Gember, Rijk aan glucosamine, Celadrine en MSM
Digestive Collagen Iedereen die zijn of haar spijsvertering wil ondersteunen Bevat een uitgebalanceerde mix van kruiden en voedingstoffen om de spijsvertering te ondersteunen. Met artisjok bladeren, pepermunt en zoethout, aangevuld met belangrijke antioxidanten zoals Vitamine A en Quercetine en aminozuren als L-Glutamine
Primal Goddess Collagen Voor iederen die huid, haar en nagels mooi wil houden Bevat een uitgebalanceerde mix van kruiden en voedingstoffen om huid, haar en nagels mooi te houden. Met Schisandra, Goji, Acai, Heermoes en kliswortel. Rijk aan Omega 7 vetzuren, vitamine C, Vitamine E en Hyaluronzuur.
Osteo Collagen Voor iedereen die zijn botten en schildklierwerking wil ondersteunen Bevat een uitgebalanceerde mix van kruiden en voedingstoffen om botten en schildklierwerking te ondersteunen. Bevat Jodiumrijk Kelp, Netelblad en Gember en is rijk aan magnesium, vitamine K2 en Selenium
 • 210 g
 • Planet Paleo
Op is op
Active Collagen - Joint Support (210g - Planet...

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 43,95 -15% € 37,36
 • 210 g
 • Planet Paleo
Op is op
Primal Goddess Collagen (210g - Planet Paleo)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 43,95 -15% € 37,36
 • 225 g
 • Planet Paleo
Op is op
Bone Broth Collagen Protein Herbal Defence Bio...

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 32,95 -15% € 28,01
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.