Zoekfilter

Merk

Superfoods

Superfoods zijn de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen uit de natuur op aarde. Het zijn de meest rijke vruchten, zaden, groente, algen, grassen en bloemen verzameld van over de hele wereld. Al eeuwen worden ze gebruikt door inheemse volkeren. 

Superfoods voldoen meer dan ruim aan je behoefte in eiwitten, vitaminen, mineralen en esse...

Superfoods zijn de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen uit de natuur op aarde. Het zijn de meest rijke vruchten, zaden, groente, algen, grassen en bloemen verzameld van over de hele wereld. Al eeuwen worden ze gebruikt door inheemse volkeren. 

Superfoods voldoen meer dan ruim aan je behoefte in eiwitten, vitaminen, mineralen en essentiële vetten. Ze worden als geen ander door het lichaam opgenomen omdat ze puur natuur zijn. Je lichaam is er voor gemaakt!

Traditionele groente en fruit zijn gezond, maar superfoods zijn super gezond. Wat dacht je bijvoorbeeld van de camu camu bes die 30 keer meer vitamine C bevat dan sinaasappels!

Superfoods worden vaak al eeuwen door inheemse volkeren gebruikt. Vaak weten medicijnmannen ze als geen ander toe te passen op allerlei kwalen.

Superfoods kopen online sinds deze eeuw in Nederland

Waarom ontdekken wij dan nu pas deze super rijke voedselbronnen en waarom kunnen wij niet al 100 jaar in Nederland superfoods kopen?

Het antwoord is simpel. Pas sinds enkele tientallen jaren zijn we in staat om superfoods op een goede manier te verwerken en te verschepen.

Door het drogen en (soms) verpulveren tot poeder blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden. Hierdoor zijn de superfoods langer houdbaar. Vaak meer dan een jaar.

Superfoods zijn verkrijgbaar als gedroogd fruit, zaden, poeder en olie.

Onze superfoods zijn afkomstig uit onder andere Peru, Nieuw-Zeeland en Canada. Kies voor een superfood in de vorm van gedroogd fruit, poeders, zaden of olie. 100% natuurlijk of biologisch, zonder toevoegingen.

Afgelopen tijd zijn superfoods steeds populairder geworden. Puur&Fit was één van de eerste online verkooppunten in Nederland, wij staan voor betrouwbare en 100% pure superfood online kopen.

Superfoods kopen en bestellen bij Puur&Fit betekent gaan voor de hoogste biologische kwaliteit. Wij zijn biologisch gecertificeerd door bio controle organisatie SKAL.

Gebruik van superfoods

Algemeen gezegd kun je superfoods onderscheiden in vier verschillende reden voor gebruik:

 • Ter ondersteuning van de algehele gezondheid
 • Voor het ontgiften van je lichaam
 • Ter ondersteuning tijdens het Afvallen
 • Lekker gezond genieten

Hieronder bespreken we kort welke superfoods je het beste kunt kiezen per wijze van gebruik.

Algehele gezondheid

Superfoods die je goed kunt gebruiken ter ondersteuning van je algehele gezondheid zijn: Tarwegras poeder, Chlorella, Spirulina en Bijenpollen. Zij bevatten veel van de belangrijkste vitaminen en mineralen in het lichaam.

Ontgiften met superfoods

Ontgiften of detoxen is je lichaam reinigen van afvalstoffen en giftstoffen waar we dagelijks aan worden blootgesteld. Het is de manier om meer energie te krijgen, kans op ziektes te verminderen en gewicht te verliezen.

Eigenlijk is het afvoeren van afvalstoffen een van de hoofdtaken van het lichaam. Tijdens het ontgiften wordt het natuurlijke proces van de reiniging gestimuleerd.

Ontgiften kan een heftige reactie in het lichaam teweeg brengen. Het gaat soms gepaard met hoofdpijn en een licht grieperig gevoel. Dit is niets om je zorgen over te maken. Het geeft aan dat het ontgiftingsproces in gang is gezet door het lichaam.

Ontgiften met Supergreens

Superfoods in de categorie supergreens bevatten grote hoeveelheden chlorofyl. Dit is het natuurlijke pigment dat zorgt voor groene kleuren in de natuur. Chlorofyl helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.

De algen Chlorella en Spirulina bevatten veel chlorofyl. Deze kun je nuttigen als tabletten met een beetje water of als poeder. Ook tarwegras en gerstegras zijn rijkelijk voorzien van chlorofyl.

Van Chlorella en Spirulina neem je dagelijks 1 – 5 gram. Bouw dit langzaam op. Eén van beide grassen kun je prima naast de algen gebruiken. Neem hiervoor 1 – 2 theelepels per dag. Tarwe- en Gerstegras bevatten ongeveer dezelfde voedingstoffen. Het verschil zit vooral in de smaak. Tarwegras is iets zoeter dan Gerstegras.

Ontgiften en essentiële vetzuren

De lever is het belangrijkste orgaan tijdens het ontgiften. De juiste hoeveelheid essentiële vetten heeft een herstellende werking op de celwanden van de lever. Bovendien helpt het ontstekingen tegengaan.

De perfecte bron van essentiële vetten is Bio Hennepolie. De olie is koudgeperst uit hennepzaad en bevat de essentiële vetten omega 3 en omega 6 in ideale verhouding. Dit is belangrijk omdat alleen in juiste verhouding deze essentiële vetzuren een goede werking hebben op je lichaam.

Neem dagelijks 2 eetlepels hennepolie.

Ook goji bessen kunnen ondersteund werken tijdens het ontgiften. De bessen worden al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunst en bevatten eigenschappen om schadelijke stoffen uit voeding af te weren. Elke dag een handje goji bessen is perfect!

Ontgiften en antioxidanten

Vrije radicalen komen van buitenaf in je lichaam . Denk hierbij aan sigarettenrook, bespoten groente en fruit, maar ook alcohol en luchtvervuiling.

Voor de afbraak van deze vrije radicalen in je lichaam zijn antioxidanten nodig.

De superfoods Acai bessen en Rauwe cacao staan bekend om hun enorme hoge waarde aan antioxidanten. Onmisbaar voor het ontgiften!

1 of 2 theelepels acai bessen poeder is perfect en lekker in een bakje yoghurt. Rauwe cacao kun je los eten als cacao nibs. Maar ook als poeder in een smoothie of rauwe chocolade reep.

Een goede algemene gezondheid heeft direct een positief effect op de huid. Superfoods die zijn beschreven in de vorige hoofdstukken over afslanken en ontgiften zijn ook te gebruiken ook voor een gezondere huid. Zie dit als de interne verzorging van je huid.

Er zijn ook superfood oliën die je uitstekend extern kunt gebruiken. Te weten: Hennepolie en kokosolie.

Hennepolie

Bio Hennepolie is uitstekend op de huid te smeren. Omdat het vetzuurspectrum gelijk is aan die van de mens, trekt het op een fantastische manier in je huid. Het werkt verzachtend, gladmakend en celvernieuwend. Hierdoor is het ook een heerlijk luxe massageolie.

De olie is uitermate geschikt voor een droge, vette of ruwe huid. Ook acné en een ontstoken huid hebben baat bij Hennepolie.

Huidklachten zoals psoriasis en eczeem kunnen verminderen bij het gebruik van Hennepolie. Mensen ervaren verbetering bij zowel het smeren als de inname van de olie.

Kokosolie

Virgin, biologische kokosolie smeren is bijzonder goed doordat het vetlaagje van de olie licht zuurvormend is op je huid. Hierdoor is kokosolie uitstekend te gebruiken als crème voor handen en voeten, lippenbalsem of als bodylotion.

Kokosolie heeft een ontstekingsremmende werking. Hierdoor is zij, net als hennepolie, geschikt om te gebruiken tegen huidproblemen als psoriasis en eczeem. Het is zelfs in je haar te smeren. Goed tegen roos!

Om kokosolie beter te kunnen smeren kun je het even licht vloeibaar maken. Laat het bijvoorbeeld even een middagje op de verwarming staan.

Ook als massageolie doet kokos haar werk. Om niet teveel last te hebben van de kokosgeur kun je kokosolie mengen met een willekeurige etherische olie.

Superfood en afvallen

Zorg voor voldoende voedingsstoffen

Afvallen is niet per definitie 'minder eten meer bewegen'. Om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden is het belangrijk dat je een goede basis hebt. Een tekort aan vitamines, mineralen, eiwitten of essentiële vetten kan leiden tot ‘trek op de verkeerde momenten’. Superfoods helpen je lichaam aan deze voedingstoffen.

  

Een goede bron van je dagelijkse vitaminen is Tarwegras. Eén glas tarwegrassap staat gelijk aan een kilo verse groente en fruit. Je maakt tarwegrassap heel simpel met een glas water en een theelepel tarwegras poeder.

Ook Chlorella, Spirulina en Bijenpollen staan bekend om hun enorme aanbod aan vitaminen en mineralen. Deze superfoods staan vaak ook aan de basis van een superfood dieet.

Acai bessen en Chia zaden zijn superfoods die bekend staan om hun enorme hoeveelheid vezels. Deze zorgen voor een verzadigd gevoel, minder trek dus! Acai bessen hebben bovendien een natuurlijk simulerend effect op het verbranden van vet.

Een verstoorde balans tussen essentiële vetzuren kan ook nadelige gevolgen hebben voor je lichaamsgewicht. Bio Hennepolie bevat omega 3 en omega 6 in de enige juiste verhouding tot elkaar. Elke dag een eetlepel zorgt voor een lichaam in balans.

Eet gezonde snacks

Hoe gezond je levensstijl ook is, het blijft lekker om ’s avonds op de bank een lekkere snack bij de hand te hebben. Iedereen weet hoe slecht het is om veel chips en andere hapjes te eten. Maar het is zo lekker!

Wat als je weet dat er een gezond alternatief is? Vaak nog lekkerder ook! Gedroogd fruit in de categorie superfood is de oplossing. Heerlijke vruchten met super veel gezonde voedingstoffen. Na het snacken geen vervelend vol gevoel, maar meer energie!

Heerlijke zoete alternatieven zijn goji bessen en moerbeien. Inca bessen zijn ook lekker en hebben een bijzondere smaak in een combinatie van zoet en zuur.

Gebruik superfoods als gezonde vervanger van ongezonde producten

Superfoods zijn een perfecte vervanger voor dagelijkse producten bij jou in huis. Wat dacht je van super gezonde varianten voor zout, suiker en boter?

Traditioneel tafelzout wordt door bijna iedere Nederlander gebruikt. Weet je dat hier veel schadelijke chemicaliën in voorkomen? Door verhitting is de chemische compositie van het zout veranderd. De goede nutriënten die van nature aanwezig zijn in zout vergaan door het chemische zuiveringsproces.

Een goed alternatief is Himalayazout. Dit is ongeraffineeren bevat ruim 84 goede nutriënten.

Suiker is slecht voor je lichaam omdat het direct in je bloed wordt opgenomen. Dit verklaart de korte energieboost na het eten van suiker, maar vooral ook de daarop volgende dip. Omdat je alvleesklier te druk is met het suiker uit je bloed halen, worden vetcellen niet goed verbrand.

Goede vervangers voor suiker uit de supermarkt zijn natuurlijke zoetstoffen zoals Groene Steviablad poeder, Lucuma poeder en Yacon poeder. Zij kunnen een heerlijke zoete smaak geven aan bijvoorbeeld een smoothie.

Natuurlijke zoetstof is niet bewerkt en bevat daardoor nog al haar gezonde voedingstoffen.

Door de pure samenstelling zijn deze zoetstoffen soms een stuk zoeter dan suiker. Proef vooraf altijd even goed om te voorkomen dat je teveel zoetstof gebruikt.

Bakken en braden in de pan doen veel mensen met plantaardige oliën of boter. De transvetten die ontstaan na verhitting van deze producten zijn ontzettend slecht voor hart- en bloedvaten.

De best denkbare vervanger is virgin biologische kokosolie. Deze olie is koudgeperst uit het vruchtvlees van de kokosnoot. Kokosolie heeft de bijzondere eigenschap niet te ‘beschadigen’ bij hoge temperaturen. Bovendien bevat het veel minder calorieën dan andere vetten.

Je kunt uitstekend bakken en braden met kokosolie. Het geeft je gerechten ook nog eens een licht natuurlijke kokossmaak. Heerlijk!

Het is zelfs mogelijk om te frituren in kokosolie!

Zorg tijdens afvallen met superfoods voor voldoende micro nutriënten

Als je bezig bent met afvallen of een dieet is er een grote kans dat je let op de zogenaamde macro nutriënten: koolhydraten, eiwit en vet. Als je minder gaat eten, ligt een tekort aan micro nutriënten op de loer: vitamines, mineralen, sporenelementen en vetzuren zijn hier belangrijke voorbeelden van. 

Tijdens het afvallen is er een groter risico op een tekort aan vitaminen, mineralen, eiwitten of essentiële vetten. Superfoods met een hoge waarde aan deze voedingstoffen kun je ondersteunen tijdens het afvallen. Zoals Tarwegras voor de vitaminen en mineralen, Bio hennepolie voor de vetzuren en een eiwitshake voor de eiwitten.

Gezond genieten met superfoods

Superfoods zoals goji bessen en moerbeien zijn niet alleen erg lekker maar ook nog eens bijzonder rijk aan vitaminen en mineralen. Ontdek nog meer heerlijke gedroogde besjes in de categorie superfruit.

Tot slot kunnen we natuurlijk rauwe cacao niet onbesproken laten. Boordevol antioxidanten en de basis voor heerlijke zelf te maken rauwe chocolade.

Natuurlijk zijn er nog veel meer superfoods, kijk maar eens rustig rond in onze webshop. Heb je vragen over superfoods kopen online stuur dan een mail naar info@puurenfit.nl. Wij helpen je graag!

Meer


Toont 1 - 40 van de 112 items
 • € 15,95 Op voorraad
  11 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 125 g

  Acaibessen poeder, 100% Biologisch uit Brazilië Acai bessen poeder van Puur & Fit is afkomstig van acai bessen van een biologische plantage in Brazilië. Met grote zorg zijn de bessen gevriesdroogd en verpulverd tot poeder. Het productieproces verloopt 100% biologisch en alle voedingstoffen in het Acai bessen poeder blijven gewaarborgd. Vrij van:

  € 15,95
 • € 6,50 Op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 450 g

  Palmsuiker wordt van origine gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm.

  € 6,50
 • € 13,50 Op voorraad
  1 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Baobab fruit is erg lekker en kan diverse belangrijke vitamines, mineralen bevatten. De belangrijkste voedselbron van bavianen, nu ook voor jou binnen handbereik. Baobab fruit poeder van Puur&Fit is 100% biologisch. Je gebruikt het als een lekkere toevoeging aan veel gerechten, drankjes en smoothie’s. Of gewoon los in water of yoghurt. Vrij van:

  € 13,50
 • € 12,50 Op voorraad
  7 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Bijenpollen worden gemaakt door de hardste werkers van de natuur, bijen. De pollen kunnen vele elementen bevatten. Een zeer complete superfood. De pollen worden ook wel ‘fontein van de jeugd’ genoemd. Bijenpollen zijn een verrukkelijk tussendoortje en kunnen puur worden gegeten. Ze zijn ook lekker in ontbijt, shakes en smoothies. Bovendien zijn ze...

  € 12,50
 • € 19,50 Op voorraad
  23 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Biologische chlorella tabletten worden biologisch geproduceerd in schone wateren bij de Hainan eilanden. Door de zorgvuldig gebroken celwanden zijn alle voedingstoffen van bio chlorella beschikbaar. Inhoud: 500 tabletten van 500mg Volumevoordeel tot 15%! Gratis verzending

  € 19,50
 • € 19,00 Op voorraad
  108 Beoordeling(en)
  Merk: e-Oil
  Inhoud: Opties

  De Premium Quality Hennepzaadolie-Koudgeperst wordt verkregen door het “koud” persen van zaden van de industriële hennepplant (Cannabis Sativa). Het wordt o.a. gebruikt in voeding. Deze hennepolie is gezond voor zowel mensen als dieren.

  € 19,00
 • € 14,30 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 250 ml

  Heerlijk zacht smakende en gezonde biologische hennepzaadolie. Een eerste klas Biologisch gecertificeerd kwaliteitsproduct. Gepelde hennepzaden voor de beste smaak. Van nature rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, essentieel voor een gebalanceerd dieet. Smaak van de hennepzaadolie (nootachtige smaak).

  € 14,30
 • € 24,26 € 26,95 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 500 ml

  Deze MCT Olie van Mattisson is 100% biologisch, gemaakt van biologische kokosolie:C8: 48% C10: 35% C12: 12%

  € 24,26 € 26,95 -10%
 • € 11,95 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Blauwe bosbessen, gedroogd en licht gezoet met appelsap. Super lekker en voedzaam! Vrij van:

  € 11,95
 • € 14,95 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 g

  Rauwe Cacao boter uit Peru wordt gemaakt van cacao bonen. Er is geen gebruik gemaakt van suikers, melk of andere toevoegingen. Pure Rauwe Cacao boter! De Rauwe Cacao boter is 100% Biologisch bereid van de hoogste kwaliteit cacao boon: de criollo boon. Lekker en voedzaam! Vrij van:

  € 14,95
 • € 13,50 Op voorraad
  4 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 125 g

  Camu Camu poeder van de bessen uit Peru.  Deze Camu Camu poeder is 100% biologisch en op traditionele wijze verbouwd en geproduceerd in Peru. Vrij van:

  € 13,50
 • € 9,50 Op voorraad
  2 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Cat’s Claw poeder is een booster voor je weerstand. Uit het regenwood in Zuid- Amerika. Daar wordt het al eeuwen traditioneel gebruikt als geneeskundig kruid. Vrij van:

  € 9,50
 • € 23,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 30 capsules

  Medihemp CBD capsules voor iedereen die wel wil profiteren van alle voordelen van biologische CBD olie maar de smaak van CBD olie niet lekker vindt of de druppelaars niet handig vindt in gebruik. 

  € 23,50
 • € 41,50 Op voorraad
  Merk: Medihemp
  Inhoud: 30 capsules

  € 41,50
 • € 23,23 € 23,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4life Chaga capsules bevatten ieder 400 milligram Chaga extract, zonder kunstmatige toevoegingen: biologische chaga van Siberische beuk 2-weg extractiemethode voor de spijsvertering

  € 23,23 € 23,95 -3%
 • € 6,95 Op voorraad
  13 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 g

  Chiazaad  Chiazaad is populair onder sporters vanwege zijn voedingstoffen. Het zaad is bovendien een rijke bron van vezels. Deze Chia zaadjes komen uit Mexico en zijn 100% biologisch. Bijzondere eigenschappen van Chia zorgen er bovendien voor dat zij geen ongedierte aantrekt. Vrij van:

  € 6,95
 • € 19,50 Op voorraad
  5 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Chlorella is een alg. Deze Alg van het soort Chlorella Vulgaris kent een spreiding van vele vitamines. De unieke Chlorella groei factor (CGF) stelt wetenschappers al jaren voor een raadsel. Tot 15% volumevoordeel! Gratis verzending

  € 19,50
 • € 8,95 Niet op voorraad
  Merk: Coconut Secret
  Inhoud: 237 ml

  De Coconut Amino's zijn gemaakt van de zeer voedingsrijke sap die voortkomt uit de kokosnootbloesems.

  € 8,95
  Bestel
 • € 10,95 Op voorraad
  Merk: Coconut Secret
  Inhoud: 355 ml

  De Coconut Nectar is gemaakt van de zeer voedingsrijke sap die voortkomt uit de kokosnootbloesems.

  € 10,95
 • € 7,95 Op voorraad
  Merk: Coconut Secret
  Inhoud: 375 ml

  De Coconut Vinegar is gemaakt van de zeer voedingsrijke sap die uit de kokosnootbloesems komt.

  € 7,95
 • € 10,95 Op voorraad
  Merk: Coconut Secret
  Inhoud: 296 ml

  Coconut Secret combineert en rijpt de hoogste kwaliteit, en meest smakelijke biologische kruiden, met hun eigen Coconut Aminos et voilà, een geheel nieuwe innovatie in gezonde Aziatische gerechten!

  € 10,95
 • € 22,26 € 22,95 -3% Op voorraad
  Actie
  1 Beoordeling(en)
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 capsules

  Mushrooms4life Cordyceps capsules bevatten ieder 500 milligram Cordyceps extract, zonder kunstmatige toevoegingen:full-spectrum biologische cordyceps 90%mycelium biomassa 2-weg extractiemethode voor het immuunsysteemCordyceps ‘The Emperor’s Mushroom’ wordt traditioneel gezien als de paddenstoel voor prestatie en mannelijkheid.

  € 22,26 € 22,95 -3%
 • € 30,99 € 31,95 -3% Op voorraad
  Actie
  Merk: Mushrooms4Life
  Inhoud: 60 g

  Mushrooms4Life biologisch Cordyceps supplement combineert het beste van de Cordyceps paddestoel voor optimaal resultaat. Biologische Cordyceps 90% mycelium biomassa 2-weg extractiemethode Voor het immuunsysteem 60 gram

  € 30,99 € 31,95 -3%
 • € 6,95 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 500 g

  Cranberries staan in nederland ook wel bekend als veenbessen. Onze cranberries zijn 100% natuurlijk en licht gezoet met appelsap. Lekker als tussendoortje of in combinatie met muesli, yoghurt of noten. Vrij van:

  € 6,95
 • € 37,50 € 47,50 Op voorraad
  Actie
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 120 stuks

  Curcuma Longa extract (gestandaardiseerd op 95% curcumonoïden) mét zwarte peper extract (Bioperine) voor een betere opneembaarheid.  Elke capsule bevat 500 mg Curcuma Longa-extract.  Extra grote pot: 120 capsules! 

  € 37,50 € 47,50
 • € 33,96 € 39,95 -15% Op voorraad
  Actie
  Merk: Vitals
  Inhoud: Opties

  Curcumine-SLCP is een curcumine supplement met zogenaamde Solid Curcumin Particles voor een optimale, biologische beschikbaarheid: 65x beter opneembaar en 285x beter biologisch beschikbaar ontwikkeld i.s.m. Universiteit van Californië onderbouwd met humaan wetenschappelijk onderzoek

  € 33,96 € 39,95 -15%
 • € 7,95 Op voorraad
  1 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Tenminste houdbaar tot 03/2019 Biologische Dadels van de soort medjoul. Deze zijn kwalitatief een stuk beter en ook nog eens groter dan normale dadels. Onze Medjoul dadels zijn onbewerkt en bevatten geen toevoegingen. Vrij van:

  € 7,95
 • € 5,09 Op voorraad
  Merk: Terrasana
  Inhoud: 100 g

  Furikake is een heerlijk knapperig mengsel van gezouten sesamzaad en Japans zeewier.

  € 5,09
 • € 15,95 Op voorraad
  12 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Gerstegras is een hele grote bron van vele vitamine's Het poeder gebruik je voor het maken van een glas gerstegras sap. Vrij van:

  € 15,95
 • € 6,95 Op voorraad
  47 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Goji bessen zijn een heerlijke gezonde snack! Ze zijn een bron van vele voedingsstoffen, Gebruikers ervaren meer energie en een lekker gevoel! Tibetaanse Goji bessen staan bekend als de hoogste kwaliteit. De voedingswaarde, maar ook de smaak is beter en lekkerder dan andere Goji bessen. Deze bessen zijn zorgvuldig geplukt en gedroogd. Alle voedingsstoffen...

  € 6,95
 • € 29,95 Op voorraad
  8 Beoordeling(en)
  Merk: Young Again
  Inhoud: 300 g

  Greens for Life is een unieke formule met een veelvoud aan natuurlijke voedingsstoffen, die je lichaam van alle belangrijke (100% natuurlijke) vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten voorziet. 1 portie Greens for Life (10 gram) is zo hooggedoseerd dat het alle gezondheid uit vijf tot zes porties verse groenten en fruit bevat! 

  € 29,95
 • € 74,95 € 79,95 Op voorraad
  Actie
  Merk: HealthForce
  Inhoud: 400 capsules

  Een unieke, krachtige combinatie van efficiënte superfoods in het gemak van vegan capsules! Vitamineral Green ondersteunt je bloedsuikerspiegel, het ontgiften van je lichaam, je immuunsysteem, je lever, nieren, bloed, botten, dikke darm, alvleesklier, spieren en je hersenen.

  € 74,95 € 79,95
 • € 74,95 € 79,95 Op voorraad
  Actie
  Merk: HealthForce
  Inhoud: 500 g

  Een superieure, qua voedingswaarde dichte, therapeutische groene superfood poeder. Vitamineral Green ondersteunt je bloedsuikerspiegel, het ontgiften van je lichaam, je immuunsysteem, je lever, nieren, bloed, botten, dikke darm, alvleesklier, spieren en je hersenen.

  € 74,95 € 79,95
 • € 9,95 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Eiwitpoeder uit kwalitatief Hennepzaad bestaat voor 50% uit eiwit. Het eiwitpoeder wordt gemaakt van de pulp die overblijft na het koud persen. Je gebruikt eiwitpoeder voor het maken van een biologische eiwitshake. Vrij van:

  € 9,95
 • € 6,50 Op voorraad
  3 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Gepelde Hennepzaad van de Hennepplant. Een van de beste plantaardige bronnen voor eiwitten.  Hennepzaad is lekker als tussendoortje of in een salade of smoothie. Het vult de maag sneller dan ander zaad. Vrij van:

  € 6,50
 • € 9,95 Op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 500 ml

  Hennepzaadolie wordt geperst uit de zaden van de Hennepplant (Cannabis sativa). Deze plantaardige olie is rijk aan essentiële vetzuren. Mattisson Hennepzaad Olie is 100% Biologisch en koud geperst. De olie heeft een heerlijk nootachtige aroma.

  € 9,95
 • € 29,66 € 32,95 -10% Op voorraad
  Actie
  Merk: Living Nutrition
  Inhoud: 60 capsules

  Bij de Holy Basil Alive van Living Nutrition is basilicum gecombineerd met citroenmelisse, zonder de tussenkomst van hulpstoffen. Echt puur natuur én gefermenteerd. Hierdoor zijn deze capsules rijk aan enzymen en micro-flora.

  € 29,66 € 32,95 -10%
 • € 8,95 Op voorraad
  4 Beoordeling(en)
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  Inca bessen waren het geheime voedsel van de Inca’s. Lekker en voedzaam. Inca bessen bestaan voor 16% uit plantaardig eiwit. Uniek! De mix tussen zoet en zuur maakt ze een lekkere snack. Deze Inca bessen zijn rauw en traditioneel geplukt, geschild en gedroogd in Peru. Vrij van:

  € 8,95
 • € 10,95 Op voorraad
  Merk: Puur&Fit
  Inhoud: 250 g

  € 10,95
 • € 5,95 Op voorraad
  Merk: Mattisson
  Inhoud: 450 g

  Biologische Kokosbloesem Suiker is een Superfood uit Indonesie en wordt reeds eeuwen gebruikt door de oorspronkelijke bewoners.

  € 5,95
Toont 1 - 40 van de 112 items