Green People

Green People, zoals de naam al zegt is dit een groen merk waarbij veel nagedacht wordt over hoe de productie zo min mogelijk schade aan het millieu doet. lees hier meer over de ins en outs van Green People.

Bij Green people wordt met een hele hoop ervaring gewerkt aan producten die gecertificeerd biologisch zijn, de ingredienten van green people zijn voor 99% biologisch. En we zullen u wat vertellen over de bedrijfsvoering van Green People. 

Hoe het begon

In 1994 was charlotte erg bezorgd over haar dochter die veel last had van exceem en uitslag, en omdat haar huid zo gevoelig was wou ze dat haar dochter natuurlijke producten zou gebruiken. Maar al gauw kwam ze er achter dat veel zo genaamde biologische merken veel synthethische stoffen in hun producten hadden. bij deze producten moest 1% natuurlijk zijn om een biologisch product te worden. Dat was nogal een besefmoment voor haar, en hierdoor ging ze haar eigen crémes en zalfjes produceren. In 1997 ontstond green people en later heeft Charlotte er zelf voor gezorgd dat de standaarden voor biologische producten enorm omhoog zijn gegaan. Door dit werk heeft green people meer dan 140 prijzen ontvangen van magazines tot organic organisaties. 

Persoonlijk 

Sinds dat het bedrijf bestaat proberen ze al persoonlijk met de klanten om te gaan, er is een eerste klas klantenservice waar alleen maar lovend over gesproken wordt. Als klanten klachten indienen wordt hier ook echt daadwerkelijk iets mee gedaan. Deze manier van bedrijfsvoering is iets wat wij bij Puur&Fit ook na willen streven, en daarom zijn wij erg blij dat Green People bij ons ook te bestellen is. 

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.