Biologisch en glutenvrij bakpoeder op basis van tapiocazetmeel, natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur. Het zorgt voor een nóg beter resultaat: luchtiger en gelijkmatiger deeg, betere smaak en geur. Daarnaast blijven de koekjes ook langer vers! Geschikt voor alle soorten deeg!
De speciale mengeling van agar-agar en bio-pijlwortel leidt tot een zeer soepele en desondanks snijdbare consistentie. Agaranta is een zuiver, 100% plantaardig geleermiddel.
Agar Agar plantaardig geleermiddel is het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Gebruik dit geleermiddel voor stevige vleesgelei en pastei, lekkere marmelades, taartcouverture, groentegeleis of snijdbare spijzen.
Kuzu is een natuurlijk, Japans bindmiddel dat komt van het zetmeel van de kuzuplant. Het is neutraal van smaak en bindt soepen, sauzen en (warme) nagerechten effectief. Kuzu is zowel plantaardig als glutenvrij. Grijze kuzu is ongewassen en ongefilterd, waardoor je iets meer nodig hebt dan bij witte kuzu.
Agar-agar is een biologisch bind- en geleermiddel met een enorme bindkracht. Je kunt het vergelijken met gelatine, maar agar-agar is nóg krachtiger en bovendien 100% vegan.