Biologisch en glutenvrij bakpoeder op basis van tapiocazetmeel, natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur. Het zorgt voor een nóg beter resultaat: luchtiger en gelijkmatiger deeg, betere smaak en geur. Daarnaast blijven de koekjes ook langer vers! Geschikt voor alle soorten deeg!
De speciale mengeling van agar-agar en bio-pijlwortel leidt tot een zeer soepele en desondanks snijdbare consistentie. Agaranta is een zuiver, 100% plantaardig geleermiddel.
Agar Agar plantaardig geleermiddel is het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Gebruik dit geleermiddel voor stevige vleesgelei en pastei, lekkere marmelades, taartcouverture, groentegeleis of snijdbare spijzen.
Het ideale bindproduct voor warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of sauzen en soepen. Biovegan Johannesbroodpitmeel is smaakneutraal, natriumarm en goed te verwerken.
Met Bioculinair biologisch Aardappelzetmeel gaan gezond en lekker eten eten hand in hand. Het meel is gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Aardappelzetmeel is een smakelijk, gezond en voedzaam product.
Chiazaad Chiazaad is populair onder sporters vanwege zijn voedingstoffen. Het zaad is bovendien een rijke bron van vezels.
Deze Chia zaadjes komen uit Mexico en zijn 100% biologisch. Bijzondere eigenschappen van Chia zorgen er bovendien voor dat zij geen ongedierte aantrekt.
Psyllium vezels zijn een ideale toevoeging aan je dieet als je niet aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vezels komt. En voldoende vezels is belangrijk, want dat draagt bij aan gezonde darmen en een gezonde spijsvertering.
Kuzu is een natuurlijk, Japans bindmiddel dat komt van het zetmeel van de kuzuplant. Het is neutraal van smaak en bindt soepen, sauzen en (warme) nagerechten effectief. Kuzu is zowel plantaardig als glutenvrij. Grijze kuzu is ongewassen en ongefilterd, waardoor je iets meer nodig hebt dan bij witte kuzu.
Agar-agar is een biologisch bind- en geleermiddel met een enorme bindkracht. Je kunt het vergelijken met gelatine, maar agar-agar is nóg krachtiger en bovendien 100% vegan.