HealthForce Digestion Enhancement Enzymes (120 Vcaps)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 41,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Digestion Enhancement Enzymes biedt een 100% volledig spectrum uitgebreide enzymenmix, met een focus op productkwaliteit, pH-bereik en een breed spectrum van enzymen. Enzymen zijn eiwitten die de snelheid van chemische reacties in het lichaam verhogen. Digestion Enhancement Enzymes bevat vijftien verschillende veganistische, plantaardige enzymen. Unieke, krachtige combinatie van efficiënte superfoods in het gemak van vegan capsules!

Aantal

Digestion Enhancement Enzymes zijn een uitgebreide en krachtige reeks van enzymen voor een optimale spijsvertering, assimilatie, en het gebruik van alle soorten voedingsmiddelen en voedingsstoffen, met geen verspilde enzymen. In tegenstelling tot enzymen van dierlijke oorsprong, zijn deze 100% plantaardige enzymen effectief gedurende een breed pH-traject. Zodra u voldoende enzymen om uw voedsel te verteren heeft, is meer van GEEN waarde voor de spijsvertering. Dat is de reden waarom Digestion Enhancement Enzymes focus op de kwaliteit, het pH-bereik, en een breed spectrum van enzymen, in plaats van het toevoegen van meer enzymen (die NIET helpen verder te verteren). 

HealthForce Digestion Enhancement Enzymes productkenmerken

 • Bevat al het beste uit groentes, algen, wilde waterplanten en zeewieren 
 • Rijk aan vitamines, mineralen, sporenelementen, fytonutriënten, chlorofyl, alle essentiële aminozuren, essentiële vetzuren, enzymen en andere natuurlijke voedingsstoffen
 • Aangevuld met probiotica en enzym complexen 
 • Rauw (op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zijn behouden)
 • Bevat geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen
 • Geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een gezonde leefstijl
 • Glutenvrij

Gebruiksaanwijzing Digestion Enhancement Enzymes V-Caps

Neem 2 HealthForce Digestion Enhancement Enzymes V-caps per gekookte maaltijd of snack, afhangende van de volume van de maaltijd. Idealiter, nemen met de eerste hap van de gekookte maaltijd.

HealthForce Digestion Enhancement Enzymes ingrediënten 

Protease, Zuur Protease, Lipase, Amylase, Cellulase, Lactase (Non-Zuivel), Bromelaine (van Ananas), Papaine (van Papaya), Alpha Galactosidase Andere Ingredienten: Gefermenteerde Tapioca

Aantal porties per verpakking: 60

Portiegrootte: 2 V-caps

Hoeveelheid per portie:

 • Proteasen 25,250 HUT
 • Zure Protease 220 SAP
 • Amylase 5,500 DU
 • Lipase 1,650 FIP
 • Cellulase 1000 CU
 • Lactase (niet-zuivel) 400 LAC
 • Papaïne 13,200 PU
 • Bromelaïne 11,000 PU
 • Alfa-Galactosidase 90 GalU/p>

Over Health Force

HealthForce Nutritionals is een Amerikaans bedrijf dat sinds haar oprichting in 1990 heilzame veganistische superfoods produceert. HealthForce is opgericht door de ethische veganisten en kruidengeneeskundige onderzoeker Jameth Sheridan, Doctor in de holistische geneeskunde, en Kim Sheridan, naturopaat. TruGanic is een zeer strenge kwaliteitsnorm voor inkoop en productie en gaat aanzienlijk verder dan de normen die gelden voor biologische producten.

De TruGanic standaard is geformuleerd door Dr Sheridan omdat hij op deze manier absolute zuiverheid kan waarborgen. Ook worden alle ingrediënten op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard zijn gebleven en bevatten de producten geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en zijn ze glutenvrij.

Daarnaast verpakt Health Force haar producten in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.