Lichaam Ontgiften

Lichaam ontgiftenJe lichaam ontgiften doe je met de 'groene' producten die hier voor je zijn geselecteerd. Dit zijn superfoods met een hoge waarde aan chlorofyl. Een stofje dat zorgt voor alle groene kleur in de natuur. Chlorofyl helpt om het lichaam te ontgiften.

 

Lichaam ontgiften? Hoe werkt dat?

Ontgiften hoeft niet altijd te betekenen dat je weken achter elkaar een zware detoxkuur volgt die alleen uit sapjes bestaat. Je kunt het zo extreem maken als je zelf wil. Houdt er echter rekening mee dat een extreme kuur voor sommige mensen heftige reacties teweeg kan brengen.

Het is het meest verstandig om het ontgiften van je lichaam te combineren met het veranderen van je eetpatroon. Producten zoals Chlorella, Spirulina, Tarwegras en Gerstegras kunnen je ondersteunen in het schoon maken en houden van je innerlijk.

 

Kiezen van ontgiftingsproducten

Spirulia en Chlorella zijn algen die naast een hoge waarde aan Chlorofyl ook rijk zijn aan eiwitten. Je kunt ze gebruiken als poeder in een smoothie of slikken als tabletten. Veel mensen houden niet van de typische smaak van Chlorela of Spirulina en kiezen daarom voor de tabletten.

Tarwegras en Gerstegras zijn naast Chlorofyl ook bijzonder rijk aan veel vitaminen en mineralen. De smaak is minder typisch dan bovengenoemde algen, maar vaak is het nog wel even wennen. De poeders gebruik je los met water, vruchtensap of in een superfood smoothie.

  • 250 g
  • Puur&Fit
Tarwegras
Tarwegras poeder, bio (250g - Puur&Fit)
€ 17,95
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.