Nagellak

Wie opent er geen potje nagellak en wordt overmand door de onmiskenbare geur van chemicaliën. Het zijn echter niet alleen de giftige dampen maar juist de ingrediënten in nagellak die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Het is onvermijdelijk dat wat er op je nagels wordt aangebracht, opgenomen wordt in je bloedbaan. Dit is geen fijn idee en al zeker niet wanneer je extra voorzichtig wilt zijn tijdens bijvoorbeeld je zwangerschap. 

Wij bieden je 2 verschillende alternatieven aan: 

  1. Kia Charlotta tot 87% natuurlijk en 15-free
  2. Provida 100% natuurlijk

Kia Charlotta is zeer gebruiksvriendelijk. Het brengt aan als een reguliere nagellak en blijft goed zitten. De uitstraling is strak en glanzend. Provida is echt 100% natuurlijk, maar daarvoor boet je wel in op gebruiksgemak. Je moet voor gebruik tenminste 2 minuten schudden om een egale substantie te krijgen, het is wat lastiger aan te brengen, en de uitstraling is niet glad. Dat komt omdat de kleurpigmenten enkel uit zuiver mineraalpoeder bestaan, en zo ziet het er dus ook uit. Dus wíl je absoluut 100% natuurlijk, dan boet je wel wat in aan gebruiksgemak en uitstraling. 

Kia Charlotta

Kia Charlotta is niet 100% natuurlijk. Maar bevat ook geen schadelijke giffen. Zelf noemen ze het 15-free: vrij van de meest gebruikte zeer schadelijke ingrediënten. De nagellak is vegan. De remover is overigens heel uniek wél 100% natuurlijk en Cosmos natural gecertificeerd. Dat is vrij uniek voor een nagellak remover. 

Provida Organics

Provida Organics is wel 100% natuurlijk en Demeter gecertificeerd. De plantaardige ingrediënten zijn biologisch waar mogelijk. De kleuren zijn afkomstig van zuiver mineraalpoeder, verder niets. Dus geen verfstoffen (als CI 19140 en CI 15850) of zelfs sulfide (CI 77288). Er zijn absoluut géén conserveringsmiddelen aan toegevoegd. 

Er zijn 2 type kleuren:

  1. Glanzend: deze hebben een lichte zijdeglans
  2. Mat: deze zijn echt mat

Wil je een mooie glans over je nagellak, gebruik dan de Provida Top Coat. 

Wil je graag volstrekt veilig en natuurlijk je nagels lakken, dan moet je er het volgende voor over hebben: 

  • De nagellak dient geschud te worden voor gebruik, totdat je de metalen kogeltjes hoort. Dat kan een minuut duren en pas dan kan je de nagellak aanbrengen. 
  • Gebruik een Top Coat voor een goede, mooie finish. 
  • Voor het verwijderen heb je wat geduld nodig. Daar staat tegenover dat deze nagellak voor een 100% natuurlijke nagellak redelijk lang houdt en niet snel afbrokkelt. 

Provida nagellak in drie filmpjes

We hebben alles over Provida nagellak in drie filmpjes samengevat. Hieronder kun je ze allemaal bekijken.

Deel 1: Provida introductie

Deel 2: De kleuren

Deel 3: De top coat, de base coat en het resultaat

  • 9 ml
  • Kia Charlotta
Base & Top Coat
Kia Charlotta Vegan Natural Nail Oil (9ml)
€ 14,90
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.