Earth Line

Huidklachten komen steeds vaker voor, volgens de afdeling dermatologie van het VU medisch centrum hebben 1 op de 3 mensen last van een gevoelige huid. Van deze mensen hebben 1 op de 10 last van een huidallergie die veroorzaakt wordt door syntetische ingredienten. Van Earth Line kun je het tegenovergestelde verwachten, de producten van Earth Line zijn 100% gecertificeerd natuurlijk.

Certificaten

Earth Line producten zijn gecertificeerd door verschillende gerespecteerde instaties zoals Eco-Control. De certificaten van Earth Line garanderen dat alle ingredienten natuurlijk zijn, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Daarnaast mogen deze producten niet getest worden op dieren. Jaarlijks wordt een controle uitgevoerd door al deze instanties, op deze manier wordt de klant verzekerd van goede producten. 

gevoelige huid 

Veel mensen hebben dus een gevoelige huid, dit kan komen door zon, kou, wind maar kan ook komen door het gebruik van huidonvriendelijke ingredienten in huidproducten. Vaak weet je niet eens dat dit erin zit omdat het in de kleine lettertjes achterop je producten staat. Maar bij Eath Line hebben ze speciaal producten die zijn voor een gevoelige huid, ook is er volledige transperantie over de producten, als je dat wilt kan je alles te weten kan komen over een product.

Door het prettige gebruik en de erkenning van vele organisaties zijn wij blij dat wij Earth Line in ons assortiment hebben zitten. 

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.