Unique Beauty

Unique Beauty is een Deens bedrijf dat gecertificeerde biologische haar- en lichaamsverzorging aanbiedt met de hoogste exclusiviteit en kwaliteit.

Unique Beauty maakt de combinatie mogelijk van vooruitstrevende schoonheid en milieuvriendelijkheid. Gebaseerd op een eenvoudige filosofie en de overkoepelende principes van diepe duurzaamheid en natuurlijke schoonheidswetenschap.

Een belangrijk ingrediënt in Unique Beauty-producten is wei, een lokaal geteeld, hernieuwbaar ingrediënt dat zorgt voor een uitzonderlijk hoog gehalte aan eiwitten, vitaminen en mineralen.

In elke productcategorie worden krachtige actieve ingrediënten van de natuur geselecteerd om de compromisloze werkzaamheid van elk product te garanderen. Bij de productie wordt er alleen gebruik gemaakt van windenergie. En worden altijd lokaal geproduceerde, hernieuwbare grondstoffen uit de Deense en Scandinavische flora gebruikt. Unique Beauty gebruikt alleen fairtrade Aloë Vera.

Unique Beauty producteigenschappen en gebruik

Alle producten van Unique Beauty zijn:

  • biologisch gecertificeerd door ECOCERT
  • gemaakt met Fair Trade ingrediënten
  • van pure actieve duurzaamheid
  • goedgekeurd door Cruely Free International
  • van 100% windenergieproductie
  • van gemakkelijk hernieuwbare & duurzame bronnen

Unique Beauty maakt gebruik van:

Milde, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van natuurlijke oorsprong, plantaardige emulgatoren, gecertificeerde biologische hydrosolen, gecertificeerde biologische plantaardige oliën, gecertificeerde biologische melk, milde conserveermiddelen, gecertificeerde biologische etherische oliën, gecertificeerde fairtrade ingrediënten en energie uit gecertificeerde windenergie.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.