Unique Beauty

Unique Beauty is een Deens bedrijf dat gecertificeerde biologische haar- en lichaamsverzorging aanbiedt met de hoogste exclusiviteit en kwaliteit.

Unique Beauty maakt de combinatie mogelijk van vooruitstrevende schoonheid en milieuvriendelijkheid. Gebaseerd op een eenvoudige filosofie en de overkoepelende principes van diepe duurzaamheid en natuurlijke schoonheidswetenschap.

Een belangrijk ingrediënt in Unique Beauty-producten is biologische whey, een uniek ingrediënt dat zorgt voor een uitzonderlijk hoog gehalte aan eiwitten, vitaminen en mineralen. En wat ook bijzonder leuk is om te vermelden, is dat het upcycled is!

Het is afkomstig als restproduct van lokale biologische Deense kaasproductie. En vervolgens wordt het als nieuwe grondstof gebruikt in de haarverzorgingsproducten van Unique Beauty. Het is dus met recht een circulair ingrediënt.

Whey is vanuit ecologisch en duurzaam oogpunt sowieso fantastisch, want er is geen grond of machinerie nodig om het te produceren, en het is reuze gemakkelijk verkrijgbaar in Denemarken, met de grote kaasproductie.

Verder gebruikt Unique Beauty veel planten, allemaal biologische en eeuwenoude schoonheidskruiden uit de Deense flora. Er worden groene oppervlakteactieve stoffen gebruikt op basis van gemakkelijk hernieuwbare bronnen zoals maïs, aardappelen en tarwe. Ook dat is een toonbeeld van echte duurzaamheid. Bij elke productie is de gebruikte energie enkel afkomstig uit windmolens. En worden altijd lokaal geproduceerde, hernieuwbare grondstoffen uit de Deense en Scandinavische flora gebruikt. Unique Beauty gebruikt alleen fairtrade Aloe Vera.

Unique Beauty producteigenschappen en gebruik

Alle producten van Unique Beauty zijn:

  • biologisch gecertificeerd door ECOCERT
  • gemaakt met Fair Trade ingrediënten
  • van pure actieve duurzaamheid
  • goedgekeurd door Cruely Free International
  • van 100% windenergieproductie
  • van gemakkelijk hernieuwbare & duurzame bronnen

Unique Beauty maakt gebruik van:

Milde, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van natuurlijke oorsprong, plantaardige emulgatoren, gecertificeerde biologische hydrosolen, gecertificeerde biologische plantaardige oliën, gecertificeerde biologische melk, milde conserveermiddelen, gecertificeerde biologische etherische oliën, gecertificeerde fairtrade ingrediënten en energie uit gecertificeerde windenergie.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.