Droogovens

Met een droogoven kun je voedsel op lage temperaturen drogen via luchtcirculatie, zodat de voedingsstoffen er in blijven en voedsel langer bewaard kan blijven. Denk aan gedroogde tomaten en andere groenten, maar ook fruit en kruiden of vlees. De droogoven verwijdert het vocht uit de producten door er lucht van 38 tot 80 graden langs te laten stromen.

Thuis professioneel voedsel drogen

Voedsel drogen is hip. En terecht! Het is een uitstekende manier om voedselverspilling tegen te gaan en het is bovendien ontzettend leuk. Er zijn veel voedseldrogers op de markt, maar als je het wat serieuzer wilt nemen, zijn de RVS voedseldrogers de crème de la crème. Hendi is op dit moment toch echt “het neusje van de zalm”.

Hendi levert professionele keukenapparatuur, oorspronkelijk alleen aan de horeca. Deze producten voldoen aan de kwaliteit die horeca chef koks in hun dagelijkse werk nodig hebben en eisen. Hendi is van mening dat top-koks en professionele chefs moeten kunnen vertrouwen op hun “tools”. Zonder goed gereedschap kunnen zij immers geen top prestaties leveren.
Omdat het drogen van voedsel ook in professionele keukens steeds populairder wordt, heeft Hendi prachtige voedseldrogers in het assortiment.

HENDI Profi Line voedseldroger of droogoven

De voedseldroger heeft de naam “profi-line” gekregen en dat is niet voor niets. Deze RVS voedseldrogers zijn geschikt voor professioneel gebruik. Er zijn twee varianten: een voedseldroger met 10 trays en meer Watt, en een voedseldroger met 6 trays en minder Watt.

Specificaties van de 10-tray:

 • 10 RVS trays (afmetingen 400 x 395 mm)
 • standaard voltage van 230
 • 1000 Watt
 • temperatuurbereik van 35*C tot 75*C in stappen van 5*C
 • afmetingen: 417 x 535 x ( h) 430
 • RVS behuizing

Specificaties van de 6-tray:

 • 6 RVS trays (afmetingen 305 x 330 mm)
 • standaard voltage van 230
 • 650 Watt
 • temperatuurbereik van 35*C tot 75*C in stappen van 5*C
 • afmetingen: 340 x 450 x ( h) 311
 • RVS behuizing

Het apparaat heeft aan de voorzijde een digitaal en eenvoudig te bedienen controle paneel. De tijd is instelbaar tot 24 met een stappentelling van 30 minuten. De motor is zeer stil. En dat is echt een groot pluspunt. Veel voedseldrogers zijn luidruchtig, zo niet de Hendi. De trays hoeven ook niet te worden gedraaid omdat de motor zorgt voor een horizontale luchtstroming. De roosters zijn gelijkmatig verdeeld en zeer eenvoudig te reinigen.

De deur is eenvoudig te openen en er is een kijkvenster geplaatst om je voedsel tijdens het drogen in de gaten te houden zonder de deur te openen. Een voedseldroger van Hendi is een echte eyecatcher in de keuken!

Uitverkocht!
Non Food
Koken met gedroogd voedsel - Claudia Kuyken
€ 21,95
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.