PHB Ethical Beauty

PHB Ethical Beauty:

  • Familiebedrijf
  • 100% natuurlijk
  • Bio gecertificeerd
  • Vegan

PHB Ethical Beauty is een Engels familiebedrijf met een prachtig aanbod van prijswinnende, ethische verantwoorde schoonheidsproducten. Ze zijn een grote aanbieder van natuurlijke, vegan, dierproefvrije en Halal gecertificeerde schoonheids- en verzorgingsproducten.

Alle producten worden met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Van een leuk familiebedrijf zijn zij inmiddels gegroeid tot meer dan 200 prachtige producten in hun assortiment, waar voor iedereen wel wat te vinden is. 

De oprichter Rose Brown is een pittige, bewuste dame, die al snel door had wat er in een gemiddeld schoonheidsproduct zit. Ze vond dat veel mensen zich niet realiseerden dat de meeste producten niet ethisch verantwoordde grondstoffen bevatten die onze huid kunnen irriteren en zelfs beschadigen. Deze brengen schade toe aan de aarde én dieren en hebben een langdurig negatief effect op onze gezondheid. Om deze reden heeft ze het bedrijf opgestart zodat mensen écht van ethisch verantwoordde, bewust gemaakte en effectieve schoonheidsproducten kunnen genieten.

Producten die beter zijn voor onze eigen huid, maar ook onze omgeving en de gezondheid van dieren respecteren. Samen met haar partner John en haar moeder Sally is ze gestart met het maken van schoonheidsproducten die geïnspireerd zijn door de natuur en met de hand gemaakt worden. Ze gebruiken hiervoor vooruitstrevende natuurlijke recepten en ethisch geïmporteerde ingrediënten.

PHB Ethical Beauty doneert 20% van hun winst aan goede doelen. Door hun producten te gebruiken, doe je niet alleen ‘wonderen’ voor je huid, maar lever je tevens een positieve bijdrage aan mensenlevens overal ter wereld! Hun mineralen worden verkregen vanuit India, waar ze op ethisch verantwoordde wijze gedolven worden. De eigenaren van de mijnen helpen scholen en kinderdagverblijven te financieren, waardoor hun medewerkers volgens een eerlijke levensstandaard kunnen leven.

phb ethical beauty

Oops!

Sorry! The page not found!

This's not the web page you're looking for

Please try one of the following pagesHomepage
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.