Manuka Health

Manuka Health: the original uit Nieuw Zeeland. Ongekend hoge en zuivere MGO-waardes. 

Manuka Health honing: het multi-talent uit Nieuw-Zeeland.

Manuka-honing is een zeldzame, unieke honing die door bijen wordt gemaakt uit de nectar van de inheemse Nieuw-Zeelandse Manuka-boom (Leptospermum scoparium). Manuka heeft een lange geschiedenis als traditionele geneeskrachtige plant. Het is de Manuka-bloemennectar die de Manuka-honing uniek maakt. Manuka-honing wordt alleen in Nieuw-Zeeland geproduceerd.

Manuka Health Honing is een 100% natuurlijk product dat zeer uniek is. Het is monoflorale Manuka honing die beschikbaar is in verschillende sterktes, variërend van 100 mg/kg tot 850 mg/kg. Hoe hoger het methylglyoxal (MGO) gehalte, hoe meer bio-activiteit aanwezig is.

Manuka honing is het enige voedsel ter wereld waarvan de aanwezigheid van MGO een unieke ondersteuning biedt aan het lichaam.

Manuka honing is ook een superfood voor de huid. Het bevat een unieke combinatie van eigenschappen die de gezondheid van de huid ondersteunen.

Manuka honing MGO en UMF kwalificaties

Zowel MGO en UMF zijn vertrouwde Manuka beoordelingssystemen; beide meten het MGO gehalte. Manuka Health is lid van de UMF en de Manuka Health honing is zowel UMF als MGO gecertificeerd. Het rode MGO logo verzekert hoeveel MGO aanwezig is (een waarde indicatie van de potentie en kracht) en het UMF merk is een onafhankelijk kenmerk dat het product van Nieuw-Zeelandse afkomst is, van bepaalde kwaliteit en gradaties van werkstoffen. Vraag ons naar een uitgebreide toelichting op de correlatie tussen MGO en UMF.

Authenticiteitscheck: is jouw manuka honing échte manuka honing?

Niet alle Manuka-honing is hetzelfde en er is specialistische expertise nodig om natuurlijk op zijn best te zijn. De enige echte originele Manuka honing is Manuka Health honing.

Je herkent het label aan:

  • het zilveren varenblad op de verpakking
  • het MGO®-geregistreerd keurmerk
  • het Manuka Health logo waarin een mens in een boom is afgebeeld

Elke pot heeft een unieke RMP ID: een code die linkt naar de 'geboorteakte' van exact die pot honing. Dus het maakt niet uit waar ter wereld je je ook bevindt, je kan hieraan controleren of je pot Manuka-honing als authentiek is geverifieerd.

Van elke batch van Manuka Health-honing wordt een 'vingerafdruk' genomen door het wetenschappelijke traceerbaarheidsbedrijf Oritain. Dit betekent dat van elke pot Manuka-honing zijn ware oorsprong herleid kan worden.

Bovendien wordt Manuka Health-honing onafhankelijk getest volgens strenge industrienormen (vastgesteld door de Nieuw-Zeelandse regering), zodat elke batch gegarandeerd echte Nieuw-Zeelandse Manuka-honing is, echte nektar van de Nieuw-Zeelandse mirte!

Kwaliteitslabels: geverifieerd Non-GMO, Oritain (wetenschappelijk traceerbaar), Trust Code (waarmerk van herkomst en kwaliteit), Zilveren vaarn label (officieel gelicentieerd product uit Nieuw-Zeeland), UMF (gecertificeerd voor gradatie), Kosher (gecertificeerd kosher), Halal (gecertificeerd halal), ISO 9001, BRC Food (mondiale standaard voor Voedsel Veiligheid certificatie).

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.