Mattisson

´Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding´ dat is wat hippocrates meer dan 2300 jaar geleden zei over de wereld van de medicijnen, en nog steeds is dit relevant. Hoewel er tegenwoordig vaak veel te snel gedacht wordt aan medicijnen is voeding vaak ook de oplossing. Bij ongezonde voeding denk je al snel aan de VS waar veel ongezond wordt gegeten en dat is een van de grootste bedrijgingen voor de volksgezondheid. Mattisson staat voor het voorkomen van dit soort gevaren en wilt gezond eten aan de man brengen. 

Supplementen en superfoods 

Bij de oprichting van mattisson werd vooral gemikt op supplementen, supplementen zijn vitale stoffen die geïsoleerd zijn tot een zuivere vorm. Bij het produceren van deze supplementen kwam de eigenaar erachter dat er nog veel meer wonderen het oprapen lagen in de natuur. Zo kwamen er ook superfoods in het assortiment, dit zijn producten die rechtstreeks uit de natuur komen en dus veel meer stoffen hebben dan alleen vitale stoffen. 

Universal lifestyle

De producten die mattisson maakt zijn gericht op de Universal lifesyle, dit houdt in dat er gegeten moet worden wat de natuur hen biedt dus zonder chemische aanvullingen. Deze manier van eten kan ook aangepast worden op ieders situatie. Zo zijn er samenstellingen voor topsporters en voor alledaagse bezigheden. Om maar een voorbeeld te noemen, Bjorn kellerman (tophockeyer van kampong) is aangesloten bij Mattisson en zegt dat het voor hem uitstekend werkt. 

Innovatie

Voor Mattisson is het erg belangrijk dat er gezocht blijft worden naar alternatieven die iets verbeteren aan het product. Niet alleen ter verbetering van het product zelf maar ook om duurzamer om te gaan met materialen en afval. Zo proberen ze plasticgebruik te minimaliseren en wordt er gezocht naar alternatieven voor niet duurzame materialen. 

Mattisson is al 20 jaar bezig met het verbeteren van hun producten en formules en daar zijn ze wat ons betreft goed in geslaagd, met mattison ben je zeker puur en fit!

  • 300 g
  • Mattisson
Rundercollageen
Runder collageen puur (300g - Mattisson)
€ 18,95
Mattisson MCT poeder (350 gr) Uitverkocht!
  • 350 g
  • Mattisson
Supplementen
Mattisson MCT poeder (350 gr)
€ 24,95
Mattisson MCT poeder vegan (330 gr) Uitverkocht!
  • 330 g
  • Mattisson
Supplementen
Mattisson MCT poeder vegan (330 gr)
€ 24,95
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.