Mattisson

'Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding' dat is wat hippocrates meer dan 2300 jaar geleden zei over de wereld van de medicijnen, en nog steeds is dit relevant. Hoewel er tegenwoordig vaak veel te snel gedacht wordt aan medicijnen, is voeding vaak ook de oplossing. Bij ongezonde voeding denk je al snel aan de Verenigde Staten, waar veel ongezond wordt gegeten en dat is een van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid. Mattisson staat voor het voorkomen van dit soort gevaren en wil gezond eten aan de man brengen. 

Superfoods 

Bij de oprichting van Mattisson werd vooral gemikt op supplementen. Supplementen zijn vitale stoffen die geïsoleerd zijn tot een zuivere vorm. Bij het produceren van deze supplementen kwam de eigenaar erachter dat er nog veel meer wonderen het oprapen lagen in de natuur. Zo kwamen er ook superfoods in het assortiment, dit zijn producten die rechtstreeks uit de natuur komen en dus veel meer stoffen bevatten naast vitale stoffen. 

Universal lifestyle

De producten die Mattisson maakt zijn gericht op de Universal lifestyle. Dit houdt in dat er gegeten moet worden wat de natuur hen biedt, dus zonder chemische aanvullingen. Deze manier van eten kan aangepast worden op ieders situatie. Zo zijn er samenstellingen voor topsporters en voor alledaagse bezigheden. Om maar een voorbeeld te noemen, Bjorn Kellerman (tophockeyer van Kampong) is aangesloten bij Mattisson en zegt dat het voor hem uitstekend werkt. 

Innovatie

Voor Mattisson is het erg belangrijk dat er gezocht blijft worden naar alternatieven die iets verbeteren aan het product. Niet alleen ter verbetering van het product zelf maar ook om duurzamer om te gaan met materialen en afval. Zo proberen ze het gebruik van plastic te minimaliseren en wordt er gezocht naar alternatieven voor niet-duurzame materialen. 

Mattisson is al 20 jaar bezig met het verbeteren van hun producten en formules en daar zijn ze wat ons betreft goed in geslaagd. Met Mattisson ben je zeker puur en fit!

  • 330 g
  • Mattisson
Supplementen
Mattisson MCT poeder vegan (330 gr)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 24,95
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.