ATTITUDE

ATTITUDE is een bedrijf uit Canada dat natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn innovatief en van hoge kwaliteit. Hun motto: together, let's live consciously.

Wat is een thuis? Is het vier muren en een dak? Zijn het de mensen waarmee we ons leven delen? Ons lichaam? De planeet waar we samen op leven? Volgens ATTITUDE is een thuis dat alles! Met veel passie proberen ze daarom het ‘thuis’ van iedereen fijn en gezond te houden. Hun producten maken het huis schoon en ze zijn lief voor de mensen die ze gebruiken en de planeet. ATTITUDE wil op die manier bijdragen aan een gelukkigere en gezondere wereld.

De verzorgingsproducten zijn zacht voor de gevoelige huid en hypoallergeen.

Hun belofte: always safe, never sorry. Als je ATTITUDE producten gebruikt dan kies je voor producten met een minimale impact op het klimaat en maximaal gebruik van natuurlijke ingrediënten. Alles wat uiteindelijk in een product terecht komt is afkomstig van een producent die de nodige certificaten moest voorleggen. ATTITUDE heeft daardoor niets te verbergen en ze zijn volledig transparant over hun productieproces. Je kan dankzij ATTITUDE dus met een gerust hart zorg dragen voor jezelf en je ‘thuis’.

Alle producten van ATTITUDE zijn veilig voor de gezondheid en milieuvriendelijk.

ATTITUDE hanteert strenge normen voor de afwezigheid van hormoonverstoorders en potentiële kankerverwekkende elementen. De producten bevatten geen schadelijke en petrochemische stoffen. Bovendien zijn ze veganistisch en dierproefvrij.

ATTITUDE Ecologo

ATTITUDE verzorgingsproducten zijn gecertificeerd door Ecologo.

Dat betekent dat niet alleen de ecologische waarde van de ingrediënten wordt beoordeeld (Ecocert of Soil Association keurmerk), maar ook het gehele productieproces en de levenscyclus van het product, zoals de biologische afbreekbaarheid en eco-toxiciteit van het eindproduct. Van begin tot eind dus.

CO2 neutraal

ATTITUDE producten zijn tevens volledig CO2 neutraal. Alle uitstoot van CO2 bij productie, transport en ingrediënten toevoer wordt 100% gecompenseerd door het aanplanten van groene corridors. Zo draagt ATTITUDE bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Het bedrijf bestaat uit een groep bewuste ouders met een gemeenschappelijke visie voor een schone en gelukkige toekomst.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.