Africa Organics

Africa Organics is echt een tóf merk! Althans, dat vinden wij. 

Africa Organics biedt een 100% natuurlijk alternatief voor conventionele, dagelijkse producten voor bad en body. Alle producten zijn geformuleerd met respect voor natuur, mens en dier.

Lees hieronder waarom dit nog meer een tof merk is, maar wees gewaarschuwd: jij wil na het lezen ook meteen Africa Organics haarverzorging kopen!

Africa Organics heeft haarverzorging tot in de puntjes begrepen! Natuurlijke producten moeten niet alleen 100% natuurlijk zijn, maar ook 100% effectief en dan ook nog eens betaalbaar. 

Africa Organics maakt gebruik van prachtige, krachtige, natuurlijke en biologische Afrikaanse plantenextracten. Zoals je je kan voorstellen, hebben deze planten zich in Afrika moeten aanpassen aan de meest extreme omstandigheden. Alleen de planten met de sterkste eigenschappen overleven zoveel extreme omstandigheden. 

Ervaar profijt van deze ingrediënten in Africa Organics, een ethische lichaamsverzorgingslijn gebaseerd op Afrika's meest legendarische planten.

Africa Organics kopen: waarom

  • Goedgekeurd door PhytoTrade Africa, een Fair Trade initiatief dat gemeenschapsprojecten promoot door sub-Sahara Afrika.
  • Gecertificeerd biologisch door Ecocert en geclassificeerd als 100% natuurlijke origine.
  • Goedgekeurd door Beauty Without Cruelty en niet getest op dieren uiteraard.
  • Er worden geen rauwe grondstoffen ingekocht bij producenten die nog op dieren testen.
  • Alle producten zijn makkelijk biologisch afbreekbaar door het milieu en door deze producten te gebruiken draag je bij aan de gezondheid van ons watersysteem.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van enige dierlijke grondstoffen waardoor alle producten als 'vegan' beschouwd kunnen worden. Africa Organics is goedgekeurd door de Vegan Society van Zuid-Afrika.
  • Africa Organics werkt nauw samen met PhytoTrade Africa. Zij monitoren de duurzaamheid van de wilde oogst en zorgen er voor dat de oogsters eerlijk en snel betaald worden. Dus elke keer als je een product koopt van Africa Organics heeft er iemand uit het platteland van Afrika baat bij.

Ofwel: Do the best for yourself, do the best for our planet. It’s the intelligent, caring thing to do.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.