Zeesla vlokken BIO (40g - Puur&Fit)
Biologische zeesla vlokken met een intense zilte smaak. Heerlijk om toe te voegen aan soepen, salades, sauzen en vinaigrettes.
- Intens zilte smaak
- Met de hand geoogst
- Licht knapperig
Wat een heerlijke ontdekking! Onze zeesla, een natuurlijke alg uit de Atlantische Oceaan, heeft een intense zilte smaak en een prachtige helder groene kleur. Wist je dat gedroogde zeesla licht knapperig is en dat het na het weken in water terug elastisch wordt, net als verse zeesla? Het beste van alles is dat onze zeesla 100% natuurlijk is en vrij is van toevoegingen.
Zeesla vlokken BIO gebruik
Wat kan je allemaal doen met zeesla? Voeg reepjes gedroogde zeesla toe aan soepen, salades, sauzen en vinaigrettes. Of week het even in koud water om het te rehydrateren en gebruik het in ratatouille, aardappelpuree, kroketten, zeevruchtensoep, eigerechten en hartig gebak. Je kan zeesla ook rond vis of sushi wikkelen voor een heerlijke en gezonde maaltijd.
Zeesla vlokken BIO ingrediënten en voedingswaarde
Gedroogde zeesla uit Galicië. Rauw, biologisch en 100% natuurlijk. Zonder toevoegingen en allergenen.
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie (kJ/kcal) | 678/164 |
Vetten | 0.5 g |
- waarvan verzadigde vetten | 0.2 g |
Koolhydraten | 5 g |
- waarvan suikers | 0.4 g |
Vezels | 36 g |
Eiwitten | 17 g |
Zout | 6.1 g |