Dilletoppen heel BIO (60g - Puur&Fit)
Ontdek de betoverende smaak van onze biologische dilletoppen! Verfijnd met hints van anijs, selderij en peterselie, voegt deze kruidige toevoeging een unieke, zachte smaak toe aan sauzen, soepen, aardappelen en vooral visgerechten.
- Zachte smaak
- Perfect bij visgerechten
- De fijnste blaadjes
Onze dilletoppen zijn het fijnste dilleblad en zijn afkomstig van biologische teelt volgens de Europese normen. Dat betekent geen chemische meststoffen, pesticiden of herbiciden - alleen 100% natuurlijke, zuivere kwaliteit zonder additieven of bewaarmiddelen. Ze worden geteeld in Duitsland, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.
Hoe gebruik je onze biologische Dilletoppen?
Gebruik onze dilletoppen aan het einde van het kookproces voor de beste smaak. Het is een essentieel ingrediënt in Duitse aardappelsoep, koolgerechten en de beroemde Scandinavische graved lax of gemarineerde zalm. Daarnaast is het heerlijk in brood, dips, jus en salades zoals koolsla, macaroni en aardappelsalade, salade dressings, kip, ei- en vleesgerechten. En als je echt avontuurlijk bent, roer het dan door yoghurt en zure room voor een frisse twist!
Onze dilletoppen werken perfect samen met andere kruiden zoals basilicum, knoflook, mierikswortel, mosterd, paprika en peterselie.
Dilletoppen heel BIO ingrediënten en voedingswaarde
Zuivere dille van biologische teelt, zonder toevoegingen.
Vrij van allergenen.
Voedingswaarde | per 100 gram |
Energie kcal/kJ | 300/1259 |
Eiwitten | 18 g |
Koolhydraten | 36 g |
- waarvan suikers | 36 g |
Vetten | 4 g |
- waarvan verzadigd | 1 g |
Vezels | 25 g |
Natrium | 109 mg |
Zout | 0 g |