Teriyaki bio (250ml - Terrasana)
Teriyaki is een kruidige saus met een basis van tamari, heerlijk voor het marineren van vlees of groente.
Teriyaki is een kruidige saus met een basis van tamari. In veel teriyakisauzen zit suiker verwerkt, maar wij hebben uitsluitend gebruikgemaakt van natuurlijke fruitsappen (druiven en appel) en biologische mirin. Het resultaat is een subliem smakende saus die op veel manieren te gebruiken is. Hoewel teriyaki in het westen vaak geassocieerd wordt met rundvlees, gebruikt men teriyaki in Japan vooral om vis mee op smaak te brengen. Ook heerlijk door wok-, rijst- of noedelgerechten.
Terrasana biologische Teriyaki ingrediënten
water, tamari sojasaus* (SOJAbonen*, water, zeezout, koji-ferment), appelsap*, druivensap*, rijstazijn* (water, rijst*, koji-ferment), knoflook*, gezouten mirin* (water, zoete rijst*, shochu* (water, rijst*, koji-ferment), rijst*, zout), gember*, zwarte peper*
*biologisch NL-BIO-01
Terrasana Teriyaki voedingswaarde
Energie (kJ) | 399 | kJ |
Energie(kcal) | 94 | kcal |
Eiwit totaal | 7,9 | g |
Koolhydraten totaal | 14,5 | g |
Suikers | 10,7 | g |
Vet totaal | 0,5 | g |
Vet verzadigd | 0,2 | g |
Voedingsvezel | 0,5 | g |
Zout | 6,1 | g |
Gebruiksaanwijzing Teriyaki saus
Lekker om vlees en vis mee te marineren.