Genmai Miso (rijst) BIO (400g - Terrasana)
Genmai miso is een heerlijke biologische smaakmaker gemaakt van sojabonen en ongepolijste bruine rijst.
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Bijzonder aan genmai miso is dat je alle vijf de smaken terugvindt in de miso, inclusief umami.
Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak, waardoor het ideaal is als basis voor misosoepen, vis- en groentegerechten, sauzen en dressings. Ook lekker in combinatie met peulvruchten of koolachtige groenten.
Genmai miso (rijst) gebruiksaanwijzing
Gebruik als smaakmaker in soepen (misosoep!), sauzen, groente-, vlees- en visgerechten. Na opening in de koelkast bewaren.
Terrasana genmai miso ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: SOJAbonen*, bruine rijst*, zeezout, water, koji-ferment
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) | 682 | kJ |
Energie(kcal) | 163 | kcal |
Eiwit totaal | 11,9 | g |
Koolhydraten totaal | 10,5 | g |
Suikers | 7,1 | g |
Vet totaal | 6,7 | g |
Vet verzadigd | 0,9 | g |
Voedingsvezel | 6,7 | g |
Natrium | 5000 | mg |
Zout | 9,9 | g |