Akadashi Miso (witte rijst) (400g - Terrasana)
Akadashi miso is sojapasta met rijst. Het is een combinatie van hatcho en shiro miso.
Akadashi miso is sojpasta met rijst. Het is een combinatie van hatcho en shiro miso. Een miso die uitermate geschikt is voor de Europese smaak. Het verenigt de krachtig smakende hatcho miso met de mild zoete smaak van shiro miso. Aldus leent het zich zowel voor klassieke misorecepten.
Akadashi miso (witte rijst) gebruiksaanwijzing
Gebruik als smaakmaker in (miso)soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, of als basis voor sauzen. Ook zeer geschikt voor specialiteiten zoals kruidenpasta, lekkere soufflé sauzen, het pickelen van groenten en het maken van "tofu kaas".
Terrasana akadashi miso ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: sojabonen miso (SOJAbonen, zeezout, kosen (= van geroosterd GERSTemeel), koji-ferment), rijst miso (SOJAbonen, witte rijst, zeezout, alcohol, koji-ferment), shoyu (SOJAbonen, TARWE, zeezout, alcohol, koji-ferment)
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) | 784 | kJ |
Energie(kcal) | 188 | kcal |
Eiwit totaal | 16,8 | g |
Koolhydraten totaal | 6,5 | g |
Suikers | 4,1 | g |
Vet totaal | 8,9 | g |
Vet verzadigd | 1,2 | g |
Voedingsvezel | 7,4 | g |
Zout | 9,9 | g |