Boekweit Noodles met zoete aardappel (250g - Terrasana)
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Deze boekweitnoedels bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel.
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Onze boekweitnoedels bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewieren en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie.
Terrasana biologische boekweit Noodles met zoete aardappel gebruiksaanwijzing
Breng een pan met water aan de kook. Voeg de noedels toe tot ze volledig in het water gedrenkt zijn. Breng opnieuw aan de kook en zet dan het vuur op half vermogen. Laat gedurende 3 minuten koken. Giet de noedels af in een vergiet en spoel af met koud water.
Terrasana biologische boekweit Noodles met zoete aardappel ingrediënten
boekweitmeel*, zoete aardappelmeel* 5%, water.
*van biologische oorsprong
Inhoud: 250 gram
Terrasana biologische boekweit Noodles met zoete aardappel voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) | 1476 | kJ |
Energie(kcal) | 349 | kcal |
Eiwit totaal | 10,9 | g |
Koolhydraten totaal | 65,5 | g |
Suikers | 0,0 | g |
Vet totaal | 3,6 | g |
Vet verzadigd | 0,9 | g |
Voedingsvezel | 5,5 | g |
Zout | 0,0 | g |