Hatcho Miso (soja) ongepasteuriseerd (400g - Terrasana)
Hatcho miso is een veelzijdige Japanse smaakmaker, gemaakt van gefermenteerde sojabonen.
Hatcho miso is een veelzijdige Japanse smaakmaker, gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Uniek en zeer krachtig van smaak, dankzij het traditionele, authentieke productie- en fermentatieproces van maar liefst 2 jaar. Hatcho miso is glutenvrij!
Hatcho miso (soja) gebruiksaanwijzing
Gebruik als smaakmaker in (miso)soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, of als basis voor sauzen.
Terrasana hatcho miso ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: SOJAbonen, water, zout, kosen (= van geroosterd GERSTemeel), koji-ferment
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) | 875 | kJ |
Energie(kcal) | 208 | kcal |
Eiwit totaal | 22,4 | g |
Koolhydraten totaal | 11,1 | g |
Suikers | 0,6 | g |
Vet totaal | 6,6 | g |
Vet verzadigd | 0,9 | g |
Voedingsvezel | 7,7 | g |
Zout | 9,6 | g |