Hatcho Miso (soja) ongepasteuriseerd (400g - Terrasana)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 5,39
Inclusief BTW
Op voorraad

Hatcho miso is een veelzijdige Japanse smaakmaker, gemaakt van gefermenteerde sojabonen.

Aantal

Hatcho miso is een veelzijdige Japanse smaakmaker, gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Uniek en zeer krachtig van smaak, dankzij het traditionele, authentieke productie- en fermentatieproces van maar liefst 2 jaar. Hatcho miso is glutenvrij!

Hatcho miso (soja) gebruiksaanwijzing

Gebruik als smaakmaker in (miso)soepen, vlees-, vis- en groentegerechten, of als basis voor sauzen.

Terrasana hatcho miso ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: SOJAbonen, water, zout, kosen (= van geroosterd GERSTemeel), koji-ferment

* = van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100 gram

Energie (kJ) 875 kJ
Energie(kcal) 208 kcal
Eiwit totaal 22,4 g
Koolhydraten totaal 11,1 g
Suikers 0,6 g
Vet totaal 6,6 g
Vet verzadigd 0,9 g
Voedingsvezel 7,7 g
Zout 9,6 g

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.