• Spirulina tabletten

Bio spirulina tabletten 500mg (500st - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 17,50
Inclusief BTW
Op voorraad

Spirulina tabletten kopen kan je overal maar hoge kwaliteit biologische spirulina met zoveel korting koop je echt alleen hier ;-)  

Inhoud: 500 tabletten van 500mg

Aantal

Spirulina is een blauw-groene zoutwater alg en heeft een spiraalvorm. Overigens, door zijn microscopisch kleine vorm niet waar te nemen met het menselijk oog. Algen staan aan de basis van de voedselketen. In een proces van fotosynthese zetten zij zonlicht om in alle benodigde voedingstoffen voor leven op aarde.

Biologische spirulina tabletten productvoordelen

Biologische spirulina is rijk aan eiwit en bevat het complete spectrum

Biologische spirulina tabletten bevatten voor 65 – 71% eiwitten. Iedere gram is 4 x beter op te nemen dan een zelfde hoeveelheid eiwit in bijvoorbeeld rundvlees. Het complete spectrum aan eiwitten komt voor in spirulina. Een compleet spectrum aan eiwitten is belangrijk voor alle aspecten van een gezond leven. Tekort aan belangrijke bouwstenen van eiwitten (aminozuren) kan zorgen voor een opeenvolging van (gezondheids)problemen.

Biologische spirulina is rijk aan antioxidanten

Spirulina bevat antioxidanten die van oorsprong zijn bedoeld om de spirulina te beschermen tegen ultraviolette straling. Uit de tijd dat de atmosfeer nog een stuk dunner was dan tegenwoordig. Bij gebruik van Spirulina beschermen de antioxidanten je lichaam tegen beschadiging van DNA door vrije radicalen.

Antioxidanten in Spirulina zijn onder meer de groene en blauwe pigmenten. In hoge concentratie aanwezig is Chlorofyl. Het groene pigment. Fycocyanine is het blauwe pigment.

Ook bevat Spirulina de antioxidanten Betacarotenen, zeaxanthine en superoxidedismutase.

Biologische spirulina is rijk aan Gammalinoleenzuur (GLA)

Spirulina is zonder enige twijfel het rijkst aan gammalinoleenzuur (GLA) van alle groene voeding. GLA is een essentieel vetzuur (je lichaam kan niet zonder!). Wist je dat GLA ook in moedermelk zit?

100% biologische spirulina: de productie ervan

Spirulina van Puur & Fit is van hoge kwaliteit en 100% biologisch. Het wordt biologisch geteeld op een eiland in de Zuid Chinese Zee. De productie begint bij het zorgvuldig klaarmaken in een laboratorium. Vervolgens worden de algen uitgezet in teeltvijvers met natuurlijk gefilterd water. Als de Spirulina de juiste dichtheid heeft wordt zij geoogst. Daarna worden de algen gedroogd en geperst tot tabletten. Geen enkele andere ingrediënten worden toegevoegd. Je hebt gegarandeerd 100% gecertificeerd biologische Spirulina tabletten.

Biologische spirulina tabletten: voedingswaarde en ingrediënten

Voedingswaarde

Per 100 gram

Energie

1712.40KJ / 409Kcal

Eiwitten

63.50g

Vetten

8.2g

 waarvan verzadigde vetzuren

3.42g

Koolhydraten

16.10g

 waarvan suikers

0.52g

Totale voedingsvezels

7.00g

Zout (Natrium)

450.50mg

Ingrediënten: Spirulina Platensis*

* biologisch

Spirulina tabletten van Puur&Fit zijn puur, rauw en 100% biologisch. Er zijn geen vulstoffen of hulpstoffen gebruikt. Elke tablet is 500mg en bestaat dus alleen uit Spirulina Platensis. De spirulina van Puur & Fit is biologisch gecertificeerd. 

Biologische spirulina tabletten gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 6 tabletten per dag. Begin gedoseerd. Bouw dit vervolgens langzaam op.

Neem de tabletten bij voorkeur in een half uur voor je ontbijt of je lunch. Algen geven energie dus daarom is het prettiger om ze bij ontbijt en/of lunch in te nemen dan in de avond. Drink ook voldoende water gedurende de dag als je algensupplementen gebruikt. 

Neem per dag 2 tot 3 stuks Chi bio spirulina 500 mg tabletten (bij de maaltijd) om te beginnen of als onderhoudsdosering. Neem 5 tot 6 Chi bio spirulina 500 mg tabletten voor snel meer energie of bij een reinigingskuur. Het gebruik verder opvoeren indien gewenst bij speciale omstandigheden, afslanken, duursporten of topsporten. De maximale aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van diverse factoren zoals o.a. gewicht, sekse en energieniveau. Het kan dus zijn dat u al eerder een effect merkt, waardoor er minder Spirulina nodig is dan bovenstaande aanbevolen hoeveelheid aangeeft.

Herkomst spirulina tabletten Puur & Fit

Deze Spirulina is 100% biologisch geoogst bij het schone Hainan eiland met een schone natuur. De herkomst en productie van spirulina is belangrijk, want je wil zo zuiver mogelijke spirulina. Daarom wordt spirulina ofwel gekweekt onder gecontroleerde omstandigheden in open water systemen ofwel in een afgesloten glazen buizen systeem. De spirulina van Puur&Fit wordt gekweekt in een open water systeem in de schone natuur bij Hainan, waarbij de kwaliteit doorlopend gemonitord wordt. 

Download

Spirulina Tabletten testsheet

Download (474.89k)

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Emely
01-08-2018

Ik gebruik jullie spirulina nu 2 maanden en ik word er echt scherp en fit van. Ik heb mijn dagelijkse dosis bio chlorella gehalveerd en gebruik nu elke ochtend bio spirulina en bio chlorella. Ik ga nu ook de bio chlorella kopen bij jullie.

Eline
27-07-2018

Ik koop altijd 5 verpakkingen spirulina tabletten in 1 keer. Dat scheelt 15%. En jullie zijn al een van de goedkoopste aanbieders van biologische spirulina, super!

Ben
28-01-2016

Chlorella en spirulina, zuiver en met gebroken celwand voor opname mogelijkheid door het lichaam. Tot op heden prima! het maagdarmkanaal van het gehele gezin werkt goed en daarmee meer vitaliteit.

Maat
28-01-2016

ik heb sprirulina besteld en keurig op tijd gekregen. De kwaliteit is ook prima, ik heb energie voor 10.

Aleyna
30-03-2015

Beste mensen,<br /> <br /> Kunt u me uit uw ervaringen zeggen wat beter is om te gebruiken poeder of tabletten.<br /> Niet voor gemak, maar voor een werking.

Ine
11-02-2015

Ik gebruik de tabletten al langen en deze bevallen mij prima!!

Jos Welte
01-02-2014

Sinds 23 jaar gebruik ik Spirulina van Marcus Rohrer [ tussen de 7 -10 tabletten per/dag.<br /> Daarbij elke dag1 Pharmaton vitaal capsule<br /> Ben al 45 jaar van mijn leven vegetarisch.<br /> Drink en rook niet.<br /> Biologische voeding<br /> Dus voortaan ook biologisch Spirulina.<br /> <br /> Vriendelijke Groet,<br /> Jos<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> .<br /> .

SH van Ieperen
09-01-2014

Zowel mijn vrouw als ikzelf merken een betere stoelgang en een positieve invloed op slapen. We maken de combinatie met inname met Chlorella en Spirulina.<br /> Over Puur & Fit zijn we tevreden in levering en prijs/kwaliteit.

Marlies
13-12-2013

Ik voel me stukken beter en fitter sinds ik chlorella en spirulina slik. Een perfecte aanvulling op een gezond eetpatroon!

G Konings
13-12-2013

Het zijn er een hoop, dus de prijs is te doen. Snel binnen. Kortom: helemaal tevreden.

Yvonne Kegels
14-11-2013

Een goede aanvulling op een gezonde voeding en dat het biologisch is

Jeroen Kruitbos
01-11-2013

Dat ik me goed voel, en meer energie heb sinds ik spirulina slik

A van Driel
08-10-2013

Sinds ik dit in kombinatie met chlorella gebruikt, ben ik veel fitter!

Ratiani
30-08-2013

Het werkt echt , prijs iets minder

Frans de Bruijn
20-03-2013

Ik ben 71 jaar heb er een hoop profeit van met sporten

T.Vandenplas
02-01-2013

Innerlijk voel je je fitter en energieker wat niet wil zeggen dat je niet meer moe bent na een lange dag maar ze laten je toch beter voelen. Wel jammer dat de pillen van 500mg niet meer te verkrijgen zijn.

Janine
29-09-2012

Fijn omdat dit biologisch en natuurlijk is. Wel veel pillen per dag, maar het werkt.

Hendrik-Jan van Wakeren
13-09-2012

Sinds enkele maanden gebruik ik deze tabletten. Na enkele weken voelde ik me energieker worden. Daarnaast voelt mijn lijf fitter en frisser. Ik ben overtuigd en blijf de tabletten gebruiken. Super product!

Mevr. Langemeen
13-09-2012

Ik neem al jaren spirulina als aanvulling op mijn dieet. Bio spirulina geeft zelfs een nog beter effect dan voorheen. Ik ben er tevreden mee en blijf het nemen. Ik raad het iedereen aan

Schrijf je review !

Vul aan met:

  • 250 g
  • Puur&Fit
Tarwegras
Tarwegras poeder, bio (250g - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 14,95

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.