Agar-agar is een biologisch bind- en geleermiddel met een enorme bindkracht. Je kunt het vergelijken met gelatine, maar agar-agar is nóg krachtiger en bovendien 100% vegan.
Ahornsiroop Graad C van Terrasana is overheerlijke karamelachtige ahornsiroop. Heerlijk als zoetmiddel in diverse bakproducten, fruitsalades of door de yoghurt of over pannenkoeken. Goed alternatief voor suiker in de koffie en thee.
Barista Almond is gemaakt van amandelen (3%), haver en wat zonnebloemlecithine. Lecithine kun je op verschillende manieren maken. Die van Rude Health is niks anders dan koudgeperst natuurlijk vet uit zonnebloempitten. De amandelen zorgen voor een heerlijke notige smaak, de haver voor een zachte textuur, en de lecithine bindt melk en koffie als een intense liefdesverstrengeling.
De nectar van deze bloemhoning wordt verzameld op verschillende wilde bloemen in de ongerepte natuur van Europa en Midden- en Zuid-Amerika. Deze geliefde honing is zacht, mild van smaak. Heerlijk in een sladressing, als vervanger van geraffineerde suiker in gebak of op een pannenkoek!