Arm&Hammer Baking Soda Poeder (454g)

€ 2,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Baking soda poeder van Arm&Hammer in een multifunctioneel product. Onder andere wordt het gebruikt als rijsmiddel ter vervanging van gist. 

Aantal

Arm&Hammer Baking Soda Poeder (454g)

Baking soda poeder van Arm&Hammer in een multifunctioneel product. Baking soda is ook bekend als zuiveringszout, maagzout, baksoda, sodium bicarbonate en NaHCO3O.

Onder andere wordt het gebruikt als rijsmiddel of als onderdeel van bakpoeder. Aan de andere kant wordt het ook gebruikt bijvoorbeeld voor schoonmaken. 
De toepassingen zijn talloos!

Arm&Hammer baking soda poeder ingrediënten

natriumcarbonaten E500.

Arm&Hammer baking soda poeder gebruiksaanwijzing en bewaaradvies

Houd de verpakking afgesloten en bewaar op een droge plek.

In de Keuken
Baking Soda als rijsmiddel kan echter een iets wrange smaak aan je gebak geven. Om dit te voorkomen, moet je een zuur of een zuurhoudend product in je gebak verwerken (bijv. citroensap, yoghurt, chocolade, honing).

In de badkamer
Reiniging van uw schoonheidsartikelen: Leg uw accessoires (haarborstels, nagelborstel, krulspelden enz.) 's nacht in een badje met de verkregen oplossing. De volgende dag met schoon water grondig afspoelen.

Vaatwasmachine
Voorafgaand aan het instellen van het voorwasprogramma kunt u direct op de vuile vaat een grote hoeveelheid natriumbicarbonaat strooien: het voorkomt vieze geuren en vermindert de hoeveelheid wasmiddel! - Om de prestatie van uw gebruikelijke wasmiddel te vergroten: voeg 2 EL natriumbicarbonaat toe tijdens het wasprogramma.

Met de hand afwassen
Meng azijn, natriumbicarbonaat en water. Vlekken op porselein door thee, koffie, enz.: wrijf met een spons gedrenkt in natriumbicarbonaat over het porselein, de vlekken verdwijnen in een mum van tijd.

Stoffen en linnengoed
Voor het verzachten van het linnengoed: doe 1/4 kop bicarbonaat en 3/4 kop water in het spoelbakje van de wasmachine. Ontvlekken van linnengoed: laat het een paar uur weken in een bak met warm water waaraan u een kop bicarbonaat toevoegt. Daarna kort uitspoelen en in de wasmachine doen. Voor het reinigen van stoffering, zoals tapijten en In 1 liter water aangelengd met 4 EL natriumbicarbonaat

Bankstellen
Strooi er natriumbicarbonaat op, wrijf het goed in, 1 uur laten inwerken en vervolgens opzuigen. De stof is schoon en vrij van geuren.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten