Bakpoeder (Biovegan - 3 x 17g)
Biologisch en glutenvrij bakpoeder op basis van tapiocazetmeel, natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur. Het zorgt voor een nóg beter resultaat: luchtiger en gelijkmatiger deeg, betere smaak en geur. Daarnaast blijven de koekjes ook langer vers! Geschikt voor alle soorten deeg!
Meesterbakkers bakpoeder met zuivere wijnsteen is:
- Sterker: garandeert betere resultaten
- Verser: bakproducten blijven langer vers
- Harmonieuzer: gelijkmatiger en harmonieuzer deeg
- Universeel: geschikt voor alle soorten deeg
- Ideaal: voor iedereen die het zonder maiszetmeel wil of moet worden
Bakpoeder ingrediënten en voedingswaarden
Tapiocazetmeel *, rijsmiddel: natriumcarbonaten; zuur: kalium tartraat (22,8%) 1; citroensap in poedervorm *, verdikkingsmiddel: guargom *.
* = biologisch
Energie | 226 kcal (966 kJ) |
Vet | 0 gram |
Vet verzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 43 gram |
Suikers | 0 gram |
Voedingsvezel | 0.5 gram |
Eiwit | 0 gram |
Zout | 18.6 gram |
Bakpoeder keurmerk en informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Keurmerk
EU-BIO
Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch, veganistisch, pinda- en notenvrij, glutenvrij, melk- en lactosevrij, sojavrij, eivrij, mosterdvrij, lupinevrij, weekdiervrij, selderijvrij visvrij, sulfietvrij, schaaldiervrij, sesamvrij