Tarwe heel BIO (1000g - Puur&Fit)
Biologische tarwekorrels:
- Bak zelf de heerlijkste broden
- Afkomstig uit Nederland
Tarwe is een super gemakkelijke basis om zelf mee te bakken. Maak zelf weer je brood van Hollandse tarwe.
Deze tarwe is gepeld en behoort net als alle overige granen als spelt, haver, rogge, gerst, gierst en rijst tot de grassenfamilie. Tarwe kan dus ook makkelijk gebruikt worden als vervanger van rijst en heeft een licht nootachtige smaak.
Biologische hele tarwe voedingswaarde en ingrediënten
Voedingswaarde | Per 100 gram |
Energie | 1381 kJ / 329 kcal |
Koolhydraten | 59,5 g |
- waarvan suikers | 0,5 g |
Eiwitten | 12,4 g |
Vet | 2,0 g |
- waarvan verzadigd | 0,5 g |
Vezels | 11,0 g |
Zout | 0,03 g |
Ingrediënten: biologische hele tarwe
Herkomst: Nederland
Gebruiksaanwijzing:
Hele tarwekorrels worden voornamelijk gebruikt als basis voor brood. Je kan ze zowel heel als gemalen verwerken.
Maar tarwe is ook een uitstekende vervanger voor gerechten waarin rijst is verwerkt.
Hele tarwe is ook lekker in soep: het geeft je soep wat meer body en verhoogt direct de voedingswaarde.