• Organic bone broth (180 gram - mattisson)

Organic Bone Broth - Botten bouillon (180 gram - Mattisson)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 23,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Mattisson organic bone broth (botten bouillon) 

Rijk aan eiwitten, Mineralen, Aminozuren en Collageen 

Aantal

Mattisson organic bone broth is botten bouillon poeder, rijk aan collageen. 

Wat is Mattisson Organic bone broth?

Mattisson organic bone broth (botten bouillon) is een high protein runder bottenbouillon bereid uit vlezige runderbotten. De botten bouillon wordt wordt vervolgens gehydrateerd, waardoor er een geconcentreerde proteïnepoeder over blijft, rijk aan Collageen Type I, Vitamines, Mineralen en aminozuren. 

Mattisson organic botten bouillon ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten

100% organic beef bone broth powder

Voedingswaarde per 100 g

Energie  1750 kJ / 410 kcal 
Vet  3 g 
waarvan verzadigd  0,9 g 
Koolhydraten  0 g 
waarvan suikers  0 g 
Vezels  0 g 
Eiwitten  95 g 
Zout  1,75 g 
Kalium  250 mg 13%* 
IJzer  5 mg 36%* 
Collageen  81 g 
Alanine  8,8 g 
Arginine  7,5 g 
Acide asparagine  6 g 
Cysteine  <0,1 g 
Acide glutamique  11 g 
Glycine  20 g 
Histidine  1,1 g 
Hydroxyproline  10,2 g 
Isoleucine  1,7 g 
Leucine  3,7 g 
Lysine  3,8 g 
Methionine  0,9 g 
Phenylalanine  2,3 g 
Proline  12 g 
Serine  3,4 g 
Threonine  2,1 g 
Tryptofaan  0,36 g 
Tyrosine  1,3 g 
Valine  3 g 

Waarom Mattisson organic bone broth kopen? 

Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. Doordat collageen rijk is aan eiwitten draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa.

Organic bone broth gebruiksaanwijzing

1 maal per dag 10-20 gram oplossen in een glas water, sap, yoghurt of een smoothie. Bone broth kan ook worden toegevoegd aan warme gerechten of in de soep. 

De aanbevolen dosering niet overschrijden en combineren met een gezonde en gevarieerde voeding en levensstijl. 

Dit product is een voedingssupplement, geen maaltijdvervanger! 

Wat is het verschil tussen Bone Broth en collageen?

Collageen wordt puur gemaakt van de huid van vissen en/of runderen en wordt gehydrolyseerd (het meer in stukjes knippen van de eiwitten, wat het beter opneembaar maakt). De collageen poeders bevatten alleen aminozuren (collageen) en is wat neutraler van smaak.

Bone broth wordt gemaakt van botten en de huid van kippen/runderen en bevat daardoor glucosamine chondroitine, collageen etc. (meer stoffen dan alleen collageen), deze bouillon wordt gedroogd en niet gehydrolyseerd. De smaak is dan ook hartiger.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Gre
26-01-2025

Ik vind het heel slecht oplosbaar !! Klontert zowel oplossen in warm/heet /koud water en totaal geen bouillon smaak aan ! <br /> <br />

Schrijf je review !

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.