Organic Bone Broth - Botten bouillon (180 gram - Mattisson)
Mattisson organic bone broth (botten bouillon)
Rijk aan eiwitten, Mineralen, Aminozuren en Collageen
Mattisson organic bone broth is botten bouillon poeder, rijk aan collageen.
Wat is Mattisson Organic bone broth?
Mattisson organic bone broth (botten bouillon) is een high protein runder bottenbouillon bereid uit vlezige runderbotten. De botten bouillon wordt wordt vervolgens gehydrateerd, waardoor er een geconcentreerde proteïnepoeder over blijft, rijk aan Collageen Type I, Vitamines, Mineralen en aminozuren.
Mattisson organic botten bouillon ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten
100% organic beef bone broth powder
Voedingswaarde per 100 g
Energie | 1750 kJ / 410 kcal |
Vet | 3 g |
waarvan verzadigd | 0,9 g |
Koolhydraten | 0 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 95 g |
Zout | 1,75 g |
Kalium | 250 mg 13%* |
IJzer | 5 mg 36%* |
Collageen | 81 g |
Alanine | 8,8 g |
Arginine | 7,5 g |
Acide asparagine | 6 g |
Cysteine | <0,1 g |
Acide glutamique | 11 g |
Glycine | 20 g |
Histidine | 1,1 g |
Hydroxyproline | 10,2 g |
Isoleucine | 1,7 g |
Leucine | 3,7 g |
Lysine | 3,8 g |
Methionine | 0,9 g |
Phenylalanine | 2,3 g |
Proline | 12 g |
Serine | 3,4 g |
Threonine | 2,1 g |
Tryptofaan | 0,36 g |
Tyrosine | 1,3 g |
Valine | 3 g |
Waarom Mattisson organic bone broth kopen?
Collageen is een complete eiwitbron en bevat 18 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen voor veel weefsels in ons lichaam. Doordat collageen rijk is aan eiwitten draagt het bij aan de instandhouding van sterke botten en de instandhouding en groei van de spiermassa.
Organic bone broth gebruiksaanwijzing
1 maal per dag 10-20 gram oplossen in een glas water, sap, yoghurt of een smoothie. Bone broth kan ook worden toegevoegd aan warme gerechten of in de soep.
De aanbevolen dosering niet overschrijden en combineren met een gezonde en gevarieerde voeding en levensstijl.
Dit product is een voedingssupplement, geen maaltijdvervanger!
Wat is het verschil tussen Bone Broth en collageen?
Collageen wordt puur gemaakt van de huid van vissen en/of runderen en wordt gehydrolyseerd (het meer in stukjes knippen van de eiwitten, wat het beter opneembaar maakt). De collageen poeders bevatten alleen aminozuren (collageen) en is wat neutraler van smaak.
Bone broth wordt gemaakt van botten en de huid van kippen/runderen en bevat daardoor glucosamine chondroitine, collageen etc. (meer stoffen dan alleen collageen), deze bouillon wordt gedroogd en niet gehydrolyseerd. De smaak is dan ook hartiger.