Mosterdzaad bruin heel BIO (150g - Puur&Fit)
Als je op zoek bent naar een pittige smaak, dan is bruin biologisch mosterdzaad zeker iets voor jou. Deze zaden zijn iets heter dan geel mosterdzaad, maar milder dan zwart mosterdzaad.
Deze veelzijdige plant groeit in verschillende delen van de wereld, waaronder Europa, Noord-Afrika en Azië. Mosterdzaad is een onmisbaar ingrediënt in het inmaken van lekkernijen zoals augurken en haring.
Hoe gebruik je biologisch bruin mosterdzaad?
Om de smaak goed tot zijn recht te laten komen, rooster je de zaden eerst kort voordat je ze vermaalt of kneust. Wanneer het mosterdzaad vermengd wordt met water, ontstaat de volle, kruidige en nootachtige smaak waar bruin mosterdzaad bekend om staat.
Wil je zelf je eigen mosterd maken? Dan is bruin mosterdzaad het perfecte ingrediënt! Kneus 50 gram bruine mosterdzaadjes en voeg een scheutje azijn, een snufje kurkuma, een theelepel rietsuiker, zeezout en peper toe. Goed mengen en voilà, je hebt je eigen zelfgemaakte mosterd!
Mosterdzaad bruin heel BIO ingrediënten
Ingrediënten: 100% biologisch, bruin mosterdzaad. Vrij van toevoegingen.