Gedroogde vijgen BIO (250g - Puur&Fit)
Gedroogde biologische vijgen zijn heerlijk door yoghurt, kwark, muesli en bakwaren.
Let op: Van nature rijk aan suiker, dus consumeer met mate.
Gedroogde vijgen zijn voedingsrijke bommetjes, boordevol vitamines en mineralen. Ze kunnen heel worden gegeten, in stukken worden gesneden of over voedsel worden gestrooid, en worden gebruikt bij het koken of bakken.
Deze vrucht heeft een zeer oude oorsprong, terwijl de vijgenboom wordt beschouwd als de oudste gecultiveerde soort waarvan bekend is dat hij tijdens de neolithische periode met landbouw is begonnen. Nu zijn vijgenbomen overal te vinden omdat ze zich hebben aangepast aan verschillende klimaten en omgevingen. Onze gedroogde vijgen zijn puur en onbewerkt zonder toevoegingen.
De smaak van gedroogde vijgen is heerlijk zoet. Ook een stuk zoeter dan verse vijgen. Dat komt omdat het vocht aan de vrucht is onttrokken tijdens het drogen. Gedroogde vijgen bevatten dan ook meer suiker dan verse vijgen dus consumeer met mate.
Biologische gedroogde vijgen ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: biologische vijgen uit Turkije
Inhoud: 250 gram
Voedingswaarde | Per 100 gram |
Energie | 1130 kJ / 270 kcal |
Vetten | 1 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 69,6 g |
- waarvan suikers |
52 g |
Vezels | 10,6 g |
Eiwitten | 3,6 g |
Zout | 0,01 g |
Schrijf je review
Voeg review toe
Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*