Geblancheerde hazelnoten BIO (300g - Puur&Fit)
Geblancheerde hazelnoten BIO
- veel voedingsstoffen
- intense smaak
- goede snackkeuze
Geblancheerde hazelnoten zijn ontvliesde hazelnoten met 5% vocht en hebben veel voedingsstoffen zoals vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Bovendien hebben deze hazelnoten een meer intense smaak, omdat ze zijn geblancheerd. Geblancheerde hazelnoten bevatten geen cholesterol en daarom zijn ze een goede snackkeuze.
Geblancheerde biologische hazelnoten gebruik
Geblancheerde hazelnoten zijn hazelnoten waarvan de velletje zijn verwijderd door ze kort te koken en vervolgens af te spelen met koud water. Dit proces zorgt ervoor dat de bittere buitenste laag van de hazelnoot wordt verwijderd waardoor ze een zachtere en meer delicate smaak krijgen.
Je kunt geblancheerde hazelnoten gebruiken op dezelfde manier als gewone hazelnoten, maar ze zijn vooral populair in recepten waar de textuur van de hazelnoot belangrijk is, maar de bittere smaak van de schil ongewenst is.
Biologische hazelnoten ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: Geblancheerde biologische hazelnoten
Herkomst: Turkije
Let op: Geproduceerd in fabriek waar ook pinda verwerkt wordt.
Voedingswaarde | Per 100 gram |
Energie | 2824 Kj/ 681Kcal |
Eiwitten | 14.5g |
Koolhydraten | 6,6 g |
- waarvan suikers | 4,5 g |
Vetten | 66,0 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 4,5 g |
Vezels | 8.6 g |
Zout (Natrium) | 0.1g |
Vul aan met:
- 250 g
- Puur&Fit