YOKUU Allesreiniger REFILL parels

€ 9,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Als je door je YOKUU Allesreiniger heen bent, kan je hier eenvoudig YOKUU Refill parels kopen. Dat scheelt weer verpakking!

Inhoud
Aantal

Als je door je YOKUU Allesreiniger heen bent, kan je hier eenvoudig YOKUU Refill parels kopen. Dat scheelt weer verpakking!

YOKUU Allesreiniger REFILL parels gebruiksaanwijzing

Los de parel op in de YOKUU sprayfles. Bevestig de spraykop met een eenvoudige draaibeweging op de fles. Wacht 5 minuten tot hij is uitgebruist en je bent klaar.

YOKUU Allesreiniger parels ingrediënten

goede bacteriën - citroenzuur - zout - citroen - limoen - munt

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Brenda D
07-02-2021

Alles is waar. Oplossen gaat zeer makkelijk en flacon ligt goed in de hand en is niet te groot en te zwaar. Ik ondervind dat er minder stof neerdaalt op horizontale oppervlakken. Zelf gebruik ik de oplossing ook op plaatsen waar huismijten graag vertoeven. Ik spray voor het slapen gaan 2x per week even over het tapijt in de woonkamer, over de kussens in de zetel, de overgordijnen,over de kledij in de dressing, dagelijks even tussen de lakens en hoofdkussen van het bed ( er bestaat zo'n reclame :-D )Het interieur van de auto etc... Ik heb zelfs al in schoenen een vleugje bacteriën achtergelaten. Natuurlijk kan ik niet zien of er minder huismijten in mijn matras zijn en tussen mijn kledij in de dressing maar het geeft mij een goed gevoel, noem het placebo effect. Dit kan allemaal omdat het een zeer fijne verneveling is en geen natte vlekken achterlaat. Zo hebben de kussens en gordijnen weer een wasbeurt minder nodig. Ik spray telkens eerst de te bewerken oppervlakken in een kamer met de oplossing, en veeg dan af. Zo heeft het even kunnen inwerken. Ik neem soms wel af met een nat vezeldoekje en op het eind ga ik met dat water waar ik het vezeldoekje in heb uitgespoeld nog even over de vloer. Moesten mijn geliefde microobjes het water hebben overleefd kunnen ze zich nog eens tegoed doen aan met vloer. Of ze dit ook echt doen weet ik niet, maar het ziet er telkens proper uit. De enige minpuntjes vind ik, ik mis de geur van bv. Citroen. Ik durf er geen etherische olie ondermengen omdat ik niet weet of mijn microobjes dit overleven + ik vind het zo leuk dat ik steeds meer toepassingen zoek maar mijn flesje dan wel snel leeg is. Ga en vermenigvuldig jullie is nu mijn poets leuze!<br /> <br />

Schrijf je review !

Vul aan met:

  • Kies een optie
  • Yokuu
Schoonmaakmiddelen
YOKUU Allesreiniger Start Kit
€ 44,95

Vergelijkbare producten