• Actie!
  • -10%
  • Vrouwenformule Pro 45+ (60st - Vitals

Vrouwenformule Pro 45+ (60st - Vitals)

€ 32,95
€ 29,66 -10%
Inclusief BTW
Op voorraad

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ is een unieke formule bij overgangsverschijnselen en ter ondersteuning van de hormonale balans

  • Maca ondersteunt de hormonale balans tijdens de overgang
  • Zilverkaars kan helpen bij overgangsverschijnselen
  • Ashwagandha voor een goede mentale en fysieke balans
  • Pycnogenol, een pijnboomschorsextract met antioxidatieve eigenschappen
Aantal

Vrouwen vanaf een jaar of 45 krijgen een nieuw evenwicht in hun hormonale systeem, waarin er minder hormonale schommelingen zijn en meer stabiliteit. Maar dat gaat niet van de ene op de andere dag, daarom wordt er ook wel gesproken van de overgang: 

De overgang is een fase in het vrouwenleven dat vanaf een jaar of 45 optreedt en enkele maanden of soms zelfs jaren kan duren. De overgang gaat niet zelden gepaard met overgangsverschijnselen zoals de bekende opvliegers, prikkelbare gevoelens en nachtzweten. 

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ toegestane gezondheidsclaims*

  • Maca draagt bij aan een goede hormonale balans tijdens de overgang
  • Zilverkaars biedt ondersteuning bij overgangsverschijnselen
  • Ashwagandha draagt bij aan een goede mentale en fysieke balans
  • Pijnboomschorsextract heeft een antioxidatieve werking, draagt bij aan een goede conditie van de bloedvaten en ondersteunt de bloedcirculatie

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie. 

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ producteigenschappen

Vrouwenformule Pro 45+ is een formule die ondersteuning kan bieden aan vrouwen tijdens de overgang en die vrouwen vanaf het 45-ste levensjaar kan helpen om ook tijdens de overgang mentaal en fysiek in balans te blijven. 

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ bevat een mooie combinatie van plantaardige ingrediënten die kunnen worden ingezet bij overgangsverschijnselen. 

Maca: adaptogeen ter ondersteuning van de hormonale balans

Maca, een van oorsprong Peruaans knolgewas is een adaptogeen. Adaptogenen zijn kruiden die je lichaam ondersteunen om in balans te blijven en helpen omgaan met fysieke en mentale uitdagingen. Bekende adaptogenen zijn ginseng, schisandra, reishi en ashwagandha, maar dus ook maca. 

Maca heeft een gunstige invloed op de lichaamseigen hormoonhuishouding tijdens de overgang, zonder dat maca zelf een fyto-oestrogene werking heeft. Het Maca-GO in dit Vitals supplement is een maca-concentraat dat op dit moment het enige maca-product is dat in humane studies bij vrouwen in de overgang een bewezen positief effect heeft laten zien op het vrouwelijke hormonale systeem. 

Zilverkaars: kan ondersteuning bieden bij de bekende overgangsverschijnselen

Zilverkaars is niet voor niets het meest gebruikte kruid bij overgangsverschijnselen. In humane studies  biedt zilverkaars ondersteuning bij opvliegers, wisselende stemmingen, prikkelbare gevoelens en nachtzweten. Net als maca bevat ook zilverkaars zelf geen fyto-oestrogenen. 

Hoe zilverkaars precies werkt, weten we nog niet, maar het lijkt invloed te hebben op het endogene opiaatsysteem en daarmee automatisch ook op je hormoonhuishouding, lichaamstemperatuur en stemming. Ook reguleert het bepaalde neurotransmitters die hierbij een rol spelen. 

Ashwagandha: adaptogeen dat kan helpen om mentaal en fysiek in balans te bijven

Ook het kruid ashwagandha is een adaptogeen, het zorgt voor een ontspannend en rustgevend effect (doordat het een regulerende werking heeft op je hypothalamus-hypofyse-bijnier-as). 

Niet voor niets wordt ashwagandha ook vaak ingezet bij stresssituaties en ter ondersteuning van emotionele stabiliteit. 

Pijnboomschors: rijk aan polyfenolen met sterke antioxidatieve werking

Pycnogenol is een extract uit het buitenste deel van de bast van de Pinus pinaster, een dennensoort uit Frankrijk. Het extract is rijk aan verschillende polyfenolen en organische zuren. Het heeft een sterke antioxidatieve werking en beschermt je lichaamscellen tegen vrije radicalen. Ook draagt het bij aan het behoud van een goede bloedcirculatie en soepele bloedvaten. 

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ gebruiksaanwijzing

2 tabletten verdeeld over de dag bij een maaltijd met water innemen, of zoals geadviseerd. Bij onvoldoende resultaat kan de dosering tijdelijk verhoogd worden naar 4 (2 x 2) tabletten per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. 

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ samenstelling

Samenstelling per 2 tabletten:
(dagdosering)

 

Maca (Maca-GO®, 0,3% glucosinolaten)

1000 mg

Ashwagandha-extract (KSM-66®, 5% withanoliden)

150 mg

Zilverkaarsextract (2,5% triterpeenglycosiden)

40 mg

Pijnboomschorsextract (Pycnogenol®)

30 mg

Vitals Vrouwenformule Pro 45+ ingrediënten

Maca (Lepidium peruvianum Chacon), vulstof: microkristallijne cellulose, ashwagandha-extract (Withania somnifera, bevat melk), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hydroxypropylcellulose; zilverkaarsextract (Cimicifuga racemosa), Frans maritiem pijnboomschorsextract (Pinus pinaster), glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, bevochtigingsmiddel: glycerol.

Bevat geen: Gluten, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten