• Thalasso Mask (100g - SUIT Matters
 • Thalasso Mask SUIT Matters
 • Thalasso Mask SUIT Matters

Thalasso Mask (100g - SUIT Matters)

€ 37,50
Inclusief BTW
Op voorraad
 • Verwijdert vuil en vervuilende stoffen
 • Versnelt het proces van celvernieuwing
 • Dieptereiniging van je poriën
 • Vermindert acné
 • Bevat Chlorella, Actieve kool, Ghassoul en Bentoniet klei
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Inhoud: 200ml/100gr
Aantal

Chlorofyl en diverse kleisoorten maken dit masker tot een heuse alleskunner. Actieve ingrediënten zoals  spirulina, kelp en chlorella zijn al eeuwen krachtpatsers in de voedingssupplementen, maar ze doen ook echt wonderen voor je huid. In combinatie met Ghassoul, Actieve kool, Bentoniet en Fullers’ Earth geef je je huid naast een vitamine- en mineralenboost een grondige dieptereiniging.

Voor wie is dit Thalasso Mask geschikt?

Dit masker is niet alleen geschikt voor alle huidtypes maar werkelijk geschikt voor echt iedereen, jong en oud. Want of je nu last hebt van jeugdpuistjes tijdens de pubertijd of van ouderdomsverschijnselen zoals verminderde elasticiteit van de huid, dit masker is een ware problemsolver door zijn krachtige detox, vitaminebom en zuiverende eigenschappen.

SUIT Thalasso Mask producteigenschappen

SUIT Thalasso Mask is erg effectief tegen huidveroudering maar ook voor diegenen die worstelen met rosacea, psoriasis, acné en allerlei andere soorten inflammatoire aandoeningen. Het versnelt het proces van huidcelvernieuwing. Dode huidcellen worden verwijderd en gezonde nieuwe cellen krijgen weer een plekje. Ook verbetert de textuur van je huid en worden je poriën diep gereinigd.

Chlorofyl bevat veel antioxidanten die essentieel zijn voor een gezonde en soepele huid. Chlorella en spirulina zijn rijk aan chlorofyl. Chlorofyl geeft niet alleen je huid haar natuurlijke glans weer terug maar heeft ook een diepzuiverende werking op je huid en helpt o.a. acné te verlichten. Algen hebben bovendien een antioxidatieve werking en helpen huidveroudering uitstellen.

Naast Chlorofyl zitten er nog veel meer actieve ingrediënten in die je huid een enorme boost geven, zoals Bentoniet klei en actieve kool. Je huid geneest van ontstekingen en irritatie, vlekken en hyperpigmentatie vervagen en puistjes worden aangepakt.

Het Thalasso Mask is verpakt in donker violet Miron-glas. Dit glas beschermt de waardevolle actieve ingrediënten tegen (zon)licht waardoor ze hun kwaliteit behouden.

Gebruiksaanwijzing

 • Gebruik dit masker één a twee keer per week.
 • Doe twee theelepels poeder in een bakje en voeg ook ongeveer 3 theelepels water of Cleansing Oil toe. Gebruik je water om het masker aan te mengen, dan wordt het masker 15 minuten na het aanbrengen op je gezicht hard. Meng je het aan met de Cleansing Oil (of een andere olie), dan blijft het masker zacht.
 • Voeg de vloeistof langzaam aan het poeder toe terwijl je roert. Goed blijven roeren totdat er een roomachtige textuur is ontstaan.
 • Breng vervolgens het masker aan met een kwast, een spatel of met je vingers op je schone huid.
 • Laat het masker 15 minuten intrekken en was het daarna af met lauwwarm water.
 • Verzorg daarna je huid met de Face Cream of Face Serum.

Inhoud

100 gram

Per keer gebruik je slechts 2,5 gram en dan heb je echt een royale hoeveelheid. Je maakt dus zo maar 50 maskers met 1 pot. Bij 1x per week een masker gaat je pot een jaar mee. 

Ingrediënten

Chlorella poeder*, Fuller's Earth, Actieve Kool, Ghassoul, Bentoniet, Spirulina poeder*,  Kelp poeder, Patchouli essentiële olie, Vitamine C

Ingrediënten INCI

Chlorella Vulgaris Powder*, Fullers Earth, Activated Charcoal, Ghassoul, Bentonite, Arthrospira Platensis, Ascophyllum nodosum, Pogostemom Cablin, Ascorbic Acid

Thalasso Mask en de werkzame bestanddelen

Chlorella* Chlorella* bevat alle essentiële aminozuren en is rijk aan chlorofyl en vitamines, mineralen en eiwitten.
Fuller's earth Fuller’s earth heeft olie-absorberende, reinigende en antiseptische eigenschappen en brengt de pH-waarde van je huid weer in balans.
Actieve kool Actieve kool kan zo’n 100 tot 200 keer zijn eigen gewicht aan toxines opnemen, waardoor het een perfect ingrediënt is om de huid van onzuiverheden te ontdoen.
Ghassoul Ghassoul ontgift, vermindert talgafscheiding, verzacht en regenereert de huid door dode huidcellen te verwijderen.
Bentonite Bentonite absorbeert giftige stoffen, zware metalen en andere verontreinigingen.
Spirulina* Spirulina* is rijk aan antioxidanten en bevat zeer veel eiwitten.
Kelp Kelp bevat veel antioxidanten en verstevigt de huid. Patchouli essentiële olie heeft celvernieuwende eigenschappen en bevordert de genezing van de huid.
Vitamine C Vitamine C herstelt de natuurlijke lipidelaag van je huid.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten