• Sunwarrior Omega 3

Sunwarrior Omega 3 (60 softgels)

€ 33,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA wordt duurzaam gekweekt en geoogst voor biologisch beschikbare Omega-3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Het bevat ook essentiële polaire lipiden en chlorofyl.

Aantal

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels productomschrijving

Ze hebben de krill / vis overgeslagen en zijn meteen naar de bron gegaan voor hun plantaardige algen Omega-3 DHA + EPA. Het wordt duurzaam gekweekt en geoogst voor biologisch beschikbare Omega-3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Het bevat ook essentiële polaire lipiden en chlorofyl.

Algen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en verantwoordelijk voor de helft van de atmosferische zuurstof van de aarde. Algen vormen de eerste schakel in de oceanische voedselketen, waarin fotosynthese water en CO2 omzet in een superfood en voedingsrijke biomassa van essentiële vetzuren, carotenoïden, eiwitten, vezels en zuurstof.

DHA en EPA Omega-3 vetzuren bieden een leven lang voordelen. Zwangere vrouwen worden geadviseerd om omega-3's te nemen om te helpen bij de visuele en cognitieve ontwikkeling van hun baby. De behoefte aan omega-3's stopt hier niet: naarmate we ouder worden, blijven DHA en EPA een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden.

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels ingrediënten

Algenolie, Omega Vetzuren, Omega 3 vetzuren, EPA (Eicosapentaeenzuur), DHA (Docosahexaenoic Acid), Omega 6 Vetzuren, Omega 7 Vetzuren, Omega 9 Vetzuren, Polar Lipids, Chlorophyll

Andere Ingrediënten: Vegan Softgel (maïszetmeel) , Zeewierextract, Plantaardige Glycerine, Sorbitol (mais) Gezuiverd Water, Citroenolie)

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels gebruiksaanwijzing

Zoals bij vrijwel alle capsules wordt ook voor Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels geadviseerd deze voor een maaltijd in te nemen, zodat het op de juiste wijze door het lichaam opgenomen kan worden. De aanbevolen dosis is 1 maal daags 2 capsules.

Bij zwangerschap eerst uw arts raadplegen voor gebruik.

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels bewaaradvies

Houd de verpakking afgesloten. Het product behoeft niet gekoeld bewaard te worden, maar mijd wel direct zonlicht.

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Vergelijkbare producten