Sol de Ibiza natuurlijke zonnebrand SPF 50 (40g)

€ 19,00
Inclusief BTW
Op voorraad
 • 100% natuurlijke zonnebrandcrème in een kartonnen stick
 • Non-nano zinkoxide
 • Plasticvrije verpakking
 • Met natuurlijke aloe vera
 • UVA+UVB

Let op: deze stick bevat 50% poeder (non-nano zinkoxide). Dat maakt de stick lastiger aan te brengen. Maak de stick licht warm voor gebruik door hem in je handen te houden. 

Aantal

Sol de Ibiza: de eerste natuurlijke zonnebrandcrème in een plasticvrije verpakking! Niet alleen goed voor jou en het leven in de zee, maar ook goed voor de natuur. Sol de Ibiza is hiermee een echte pionier in de sector en dwingt hopelijk nog veel meer plasticvrije verpakkingen in de markt af.


Het is veilig en getest voor gebruik op een gevoelige huid. Het is waterbestendig gedurende 40 minuten. Geurvrij om overgevoeligheid of allergische reacties bij blootstelling aan de zon te voorkomen, ook daarom bijzonder geschikt voor kinderen. Vegan en dierproefvrij.

Sol De Ibiza is gemaakt om mensen van alle leeftijden te beschermen tegen zon, wind en vervuiling in elke omgeving.

Sol de Ibiza natuurlijke zonnebrandcrème productkenmerken

 • 100% veilig getest voor zelfs de meest gevoelige huid
 • Natuurlijk zonnefilter non-nano zinkoxide
 • Gecertificeerde natuurlijke en biologische ingrediënten
 • Met natuurlijke Aloë Vera van Ibiza
 • Geschikt voor gezicht en lichaam, kinderen en volwassenen
 • Waterbestendig tot 40 minuten, daarna opnieuw insmeren
 • Geen geurstoffen, conserveringsmiddelen of synthetische ingrediënten
 • Niet getest op dieren
 • Plasticvrije verpakking die voor hergebruik hergebruikt kan worden
 • 1% van de opbrengsten gaan naar het Ibiza-preservation-foundation

Sol de Ibiza gebruiksaanwijzing

Je kan de stick rechtstreeks aanbrengen op je huid. Hou de stick even tegen je huid aan, zodat de crème opwarmt. Hoe warmer de crème, hoe makkelijker die uitsmeert. Wrijf het in op de huid die aan de zon wordt blootgesteld en de zonnebrandcrème is direct effectief, dus je hoeft niet te wachten met de zon ingaan.

Breng vooral aan op de kwetsbare delen van je huid, zoals je oren en je neus.

Het is waterafstotend gedurende 40 minuten. Na 40 minuten in de zee of in een zwembad moet je de zonnebrandcrème opnieuw aanbrengen. Dat geldt natuurlijk ook na 40 minuten flink zweten, ook dan moet er opnieuw worden aangebracht.

Geschikt voor gezicht en lichaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Let op: deze stick bevat 50% poeder (non-nano zinkoxide). Dat maakt de stick lastiger aan te brengen. Maak de stick licht warm voor gebruik door hem in je handen te houden. 

Sol de Ibiza zonnebrandcrème ingrediënten

Sol de Ibiza is een volledig natuurlijk, gecertificeerd biologisch en veganistisch zonnescherm. Je zult dus merken dat veel dingen NIET in Sol de Ibiza zitten: geen zware metalen, geen chemicaliën, geen geurstoffen, geen conserveringsmiddelen. Maar wat zijn dan de ingrediënten van Sol de Ibiza? Hoe kan Sol de Ibiza zo effectief en toch zo onschuldig zijn?

INCI: Zinc oxide, Prunus amygdalus dulcis oil, Cetyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride,  Euphorbia cerifera cera, Theobromine, Cacao butter, Polyhydroxystearic acid, Helianthus annuus seed oil (*), Aloe barbadensis leaf juice (*), Althaea officinalis root extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Malus sylvestris leaf extract (*),Tocopheryl acetate, Tocopherol ascorbyl palmitate, Lecithin, Oryzanol, Citric acid.

(*) Ingrediënten afkomstig uit biologische landbouw

Blijft het SPF filter ook een volgend jaar nog werken?

Jazeker. Het is een misvatting dat een natuurlijk SPF filter 'aan kracht verliest' als het ouder wordt. De SPF factor wordt ook gewoon behaald als je de stick een jaar later nog wil gebruiken. Hoe kan dat? Een chemisch filter doet zijn werking door stralen te absorberen. Een natuurlijk filter doet zijn werking door straling de weerkaatsen. En daar zit precies de clue: de weerkaatsende werking van een natuurlijke zonnefilter vermindert nooit. Je kan dit product dus rustig 2 jaar achter elkaar gebruiken zonder je zorgen te maken over de werking. 

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

Nancy
10-04-2021

Zelf ben ik meer van het blikje van sol. Die smeert natuurlijk veel beter uit. De stick vind ik als watersporter heel geschikt voor mijn gezicht. Om het aan te brengen helpt het als de stick een beetje warm is anders smeert hij veelste stroef. blijft lang zitten ook na een paar keer een nat pak.

saskia v
27-02-2021

waar ik zeer enthousiast ben over het blikje van dit merk, is dit het tegenovergestelde!<br /> Het smeert niet/nauwelijks uit, blijft brokkelig ,niet voor herhaling vatbaar!

Schrijf je review !

Vergelijkbare producten